Családok, mennyi pénzt tudtok megtakarítani egy hónapban? Ezt (ezeket) hova és mire gyűjtitek? Hány gyermeket neveltek?
Figyelt kérdés
2013. júl. 24. 15:22
1/7 anonim válasza:
Egy gyerek, minimálisat tudunk félretenni, mert még itthon vagyok,eldugjuk, bankba nem tesszük, mert megint kiróttak valami járulékot a bankban lévő pénzekre is. Inkább itthon rakosgatjuk. Azért nem akkora összeg.
2/7 anonim válasza:
Nekünk változó, mennyit tudunk félretenni. Van, hogy semmit, van, hogy pár százezret. Most kocsicserére gyűjtünk, mert úton a 3. babánk.
3/7 anonim válasza:
Egyenlőre semmit.
Később,ha a hiteleinket kitisztáztuk, a babakötvényre tesszük,hogy havonta mennyit,azt majd meglátjuk.
4 gyerek van
4/7 anonim válasza:
Amíg nem dolgozunk újra mind a ketten, semennyit... Lehet így is menne, ha nagyon spúrkodnánk, de annak sem látom értelmét.
5/7 anonim válasza:
1 gyerekünk van.Férjem dolgozik,én GYED-en vagyok.
Havi 50 ezret teszünk félre egy bankszámlára.
Különösebben nem gyűjtünk semmire,de jó hogy van mihez nyúlni,ha esetleg gond lenne.
6/7 anonim válasza:
havi 17e jelenleg. 10 a gyereknek ,7 fundamenta.
7/7 anonim válasza:
Egy két éves kislányunk van. 10 ezer megy életbiztosításba (megtakarítási), és 5 ezer a babakötvénybe. Plusz később még szeretnék neki egy lakáskasszát. Sajnos ennél többet nem tudunk megtakarítani, mert gyesen vagyok de most már remélem találok munkát és akkor többet sikerül félretenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!