Nagyon szeretnénk a párommal egy gyermeket, de csak ő dolgozik, kap 160. 000 ft -ot. Bevállalnátok így a gyereket?
Figyelt kérdés
2013. júl. 3. 08:14
1/27 anonim válasza:
Hát neked az Isten pénze sem lenne elég???? Persze, hogy be még kevesebb pénzel is.
2/27 A kérdező kommentje:
Miért esel nekem?
2013. júl. 3. 08:18
3/27 anonim válasza:
Van hiteletek? Ha nincs akkor nyugodtan!
4/27 A kérdező kommentje:
nincs szerencsére
2013. júl. 3. 08:22
5/27 anonim válasza:
Akkor mire vártok még?
Ilyen hülyeséget kérdezni...
6/27 A kérdező kommentje:
én normális hangnemben kérdeztem, nem gondolom,hogy így kéne válaszolni
tájékozódni csak lehet
2013. júl. 3. 08:29
7/27 anonim válasza:
Én nem vállalnám be. A párod bármikor elvesztheti a munkáját, akkor csak a gyes és családi marad. Ha legalább kapnál gyedet, akkor bevállalnám.
Hiába nincs hitel, rezsi van. Ha saját lakás, akkor még talán bevállalható, de albérletbe már nem vállalnék egy keresetre.
8/27 A kérdező kommentje:
értem,köszönöm
2013. júl. 3. 08:37
9/27 anonim válasza:
Te miért nem dolgozol? Ha jól értem így csak a gyes összegét kapnád. Így szerintem kicsit húzós, de még vállalható, vagyis sokan vállalnak ennyire. Gondolom utána azért lesz munkád, később azért kell a pénz bőven :)
10/27 A kérdező kommentje:
engem elküldtek,és nem találok semmit sajnos..elutasítanak,stb
2013. júl. 3. 08:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!