Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagyon szeretnénk a párommal...

Nagyon szeretnénk a párommal egy gyermeket, de csak ő dolgozik, kap 160. 000 ft -ot. Bevállalnátok így a gyereket?

Figyelt kérdés
2013. júl. 3. 08:14
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
69%
Az első miről beszél? Én párom is 160-at keres, de ez 3 embernek marhára nem elég! Én biztos nem vállalnám így tudatosan, most megyek én is dolgozni, majd utána, ha már kerestem eleget a GYED-hez, plusz van egy kis félretett pénzünk. Ja, és mi van, ha elveszti a munkáját? Amúgy albérletben laktok, vagy saját házban, mert az sem mindegy?
2013. júl. 3. 09:24
 12/27 anonim ***** válasza:
57%
Vágjatok bele!:-)
2013. júl. 3. 09:24
 13/27 A kérdező kommentje:

saját ház

nyilván nem holnap vágnánk bele, hanem félre tennénk belőle,hogy legyen mihez nyúlni később

2013. júl. 3. 09:27
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
160ezer Ft nem sok,nem is értem az első miért esett így neked,nekünk van egy 2 éves fiunk,sajnos hiába kezdtem el dolgozni leépítés volt,most találtam egy céget a hónapban szóval fizetést még nem kaptam,de jelenleg 160-170ezerből élünk 3an és hát elég szűkös
2013. júl. 3. 09:49
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha volt munkád akkor simán kaphatsz gyedet is! Az is lènyeges,hogy mindent be kell e szerezni vagy sokmindent kapnátok e kölcsön? De ha először úgyis fèlre akartok tenni ès nem megy el rezsire 100 a 160-ból akkor azèrt szerintem válalható! Főleg ha több cucot is japnátok kölcsön! Meg hát sokmindent be lehet szerezni neten alig használtan!
2013. júl. 3. 09:59
 16/27 A kérdező kommentje:

köszönöm a választ. én se értem amúgy miért, hát csak tudni szerettem volna,hogy ki mit tapasztal. tudom költséggel jár a gyerek,ezért voltam kiváncsi

igen biztos nem könnyű,szerencséd volt,hogy találtál:) és gratulálok is hozzá

én is keresgélek,engem januárban küldtek el,azóta semmi

2013. júl. 3. 10:01
 17/27 A kérdező kommentje:

ruhákat kapnánk, azzal nincs gond..nyilván ahogy nőne kell.de amíg kicsike addig meg lenne oldva

hát szerintem nem kapnék semmit, vagy nem tudom pontosan hogy is van ez..tavalyról van egy teljes ledolgozott évem, de szülni már csak jövő évbe mennék, ha mennék..

2013. júl. 3. 10:03
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

én nem vállalnám be. viszont ha szeretnék gyereket akkor bármilyen munkát bevállalnék, akár wc-t pucolni is elmennék. tulajdonképpen fél évet kéne dolgozni, aztán teherbe esni és lehet menni táppénzre.

én gyereket úgy vállaltam, hogy ha bármi történne a férjemmel (mert valljuk be, manapság elég gyakori, hogy apuka lelép sajnos), akkor egyedül is fel tudjam nevelni.

nálad ez nincs. a jelenlegi állás szerint megélnétek 3an a bevételetekből, de mi van ha történik valami?

az indulásnál meg a ruha a legkevesebb, annyi minden kell, egészen kis töredéke csak a ruha, én 10E-ért vettem használtan egy hatalmas zsák ruhák a babának, viszont az orvos, szülés, babakocsi, kiságy, mellszívó, légzésfigyelő, stb... sokszorosa volt

2013. júl. 3. 10:18
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Ha tényleg nagyon szeretnétek, szerintem vállalható, mert mi is kb így élünk, csak nekünk van hitelünk.Ha az elején sok mindent kaptok, akkor sokkal könnyebb lesz pénzügyileg, mert utána nem egyszerre kell a sok cuccot megvenni a kicsinek hanem apránként. remélem segítettem:)

9 hónapos anyukája

2013. júl. 3. 10:19
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem határeset a 160 ezer. Ha még fiatal vagy tudsz várni míg munkát találsz, ha már úgy érzed, hogy sürget az idő, akkor azért beleférhet.
2013. júl. 3. 10:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!