Csak én nem szeretnék gyermeket vállalni amíg a férjem reggeltől estig dolgozik?
férjemnek vállalkozása van. korán megy, későn jön.
én ezt tudtam mikor gyereket vállaltunk, ezzel együtt vállaltam be én, mert mondhatni 3 évig alig látta a gyerekét.
most már dolgozom, így kevesebbet tud dolgozni, mert nincs kire hagyni. hárman ugye kevesebbet vagyunk, viszont ők elég sokat vannak együtt (már a múlthoz képest), heti 2 nap is itthon van, sőt már van olyan is, hogy vacsora időre hazaér, régen ilyen nem volt.
án nem panaszkodom, én elfogadtam, így vállaltam, tudtam.
nehéz, nagyon nehéz volt, mert a család se kopogtatott, hogy ne pihenjek, majd ők babáznak, ketten voltunk mindig, de nekem megérte :)
Én is vállaltam, igaz, nálunk sokat segítenek a nagyszülők és csak átmeneti állapot volt, amíg a férjem befejezte az egyetemet.
De így is nehéz volt, kistesót nem is mertem vállalni, pedig sokan mondták hogy kis korkülönbséggel szüljek meg más is megoldja stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!