Írnátok olyan kislányneveket, amelyek számotokra különlegesek, ritkák, furcsák, és ismertek is ilyen nevű gyermeket?
Figyelt kérdés
Ne olyan neveket írjatok légyszi, amiket pl a naptárban olvastatok, de nem ismertek olyan nevűt.2013. júl. 11. 14:29
1/33 anonim válasza:
Elina Dára
Brenda
Frida
Mira Fanta (habár ő félvér kislány)
Amina
Tincsike Vilma (ez nagyon gáz amúgy)
2/33 zabmester válasza:
Gyereket nem ismerek fura névvel, csak felnőttet. Például régebben ismertem egy Málna nevű lányt, de ő is már 30 felé közelít.
3/33 anonim válasza:
gyerek: Szidónia
felnőtt: Apollónia
4/33 anonim válasza:
Lilla, nekem ő különleges, bár nem annyira ritka név.
Csermely, szép a hangzása, de nekem már túl ritka.
Gyöngyvér
Hanga
Zója
Bodza
Ida
Dominika
Mifelénk sok hasonló név van, ezekből mind ismerek, bár nem mind tetszik. Milyen stílusra gondolsz?
5/33 anonim válasza:
Adelin, Polett, Aisa, Denisza. A kisfiam bölcsődéje tele van ilyen nevű gyerekekkel.
6/33 anonim válasza:
gyerek:Delila
Felnőtt:Hedda
A kislánynak még filóztak a Szultána néven :O
7/33 anonim válasza:
Enese
Amina
Alinka
Igaz már nem gyerekek, de együtt nőttünk fel...
8/33 anonim válasza:
Első vagyok, na méd eszembe jutott egy pár ismerősöm:
Babett
Zorka
Bojána
Fatime
Szidónia
Borka
Dezideráta
9/33 anonim válasza:
Hortenzia, Valentina, Alma, Kisanna, Gemma, Lola.
10/33 anonim válasza:
Ida
Jozefina
Stella
Miriam
Gina
Ingrid
Berill
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!