Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Irnátok nekem szép kislányneve...

Irnátok nekem szép kislányneveket a Kaszás vezetéknévhez? Olyanok érdekelnének amik nemrég jöttek divatba.

Figyelt kérdés
2013. febr. 9. 13:11
 1/7 anonim ***** válasza:

Hanna, Janka, Maja, Emma, Nóra, Lili, Anna, Dóra, Míra, Jázmin, Zoé (bár a Zoé nem illik annyira a Kaszás vezetéknévhez, de hátha tetszik)

Szerintem ezek szép nevek, és mostanában divatosak is.

2013. febr. 9. 13:31
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem az Adrienn név tetszik nagyon,nem tudom,hogy ez a név mennyire régen jött divatba.

Vagy még a Kaszás vezetéknévhez az Enikőt tudnám elképzelni,vagy Anita,Noémi.

Hirtelen ezek jutottak eszembe. :)

Boldog babavárást :)

27+4 hkm

2013. febr. 9. 13:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Kira, Kiara, Hanga, Norina, Mira, Léna, Amira, Luca.
2013. febr. 9. 13:49
 4/7 anonim ***** válasza:

2-es vagyok:

Jaj ne haragudj,félreértettem a kérdésed,azt hittem,hogy régi neveket kérdezel.Bocsi!!

2013. febr. 9. 13:55
 5/7 anonim válasza:
Szerintem Nina vagy Nika :-)
2013. febr. 9. 17:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Kaszás Annabella, Dominika, Esztella, Fanni, Izabella, Karina, Kitti, Lukrécia, Napsugár, Ramóna, Titanilla...

Egyéb: Bianka, Boglárka, Brigitta...

2013. febr. 18. 18:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Antónia, Dalma, Izabella, Szibilla, Szilvia, Eleonóra, Leona, Leonóra, Ilma, Herberta, Emese, Evelin, Réka, Zóra, Szimonetta, Adalberta, Bettina, Iringó, Irina, Laura, Lauretta, Izolda, Lenke, Dorottya, Ividő, Ilona, Tamara
2017. szept. 17. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!