Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség elején nektek volt...

Terhesség elején nektek volt olyan, hogy nem szép fokozatosan lesztek éhesek, hanem hírtelen és már rosszul is vagytok az éhségtől?

Figyelt kérdés
7 hetes terhes vagyok!
2013. jan. 27. 19:06
 1/9 anonim ***** válasza:

Igen, ráadásul pont ebben az időszakban. De volt olyan is, hogy egész nap alig ettem valamit, mert úgy éreztem, majd' szétdurranok. Azt mondta az orvosom, hogy mindig vigyek magammal kekszet, vagy valami kis harapnivalót, amit így apránként tudok enni. Így nem esik le a vércukorszintem, nem leszek rosszul. Ugyanezt tudom ajánlani és biztatásképpen hozzátenném, hogy nekem ez kb. 1-1,5 hétig tartott, utána elmúlt. :)

Gratula a babóhoz! :)

2013. jan. 27. 19:44
 2/9 anonim ***** válasza:
Én is a 7.hétben vagyok és szintén ilyen problémám van.Egy jó ideig nem birok kajára nézni,ugy érzem tele vagyok,aztán hirtelen jön az éhség,vagy ha eszek,az után is akármikor rámtör.Sőt reggelente is émelygek,de ha kinyitom a szemem,rögtön kell csinálni legalább egy piritost,ne hogy összessek :D Érdekes dolgok vannak terhesség alatt az biztos :D Boldog babavárást :)))
2013. jan. 27. 19:53
 3/9 anonim ***** válasza:
12 hetes vagyok, épp ma vettem ezt észre magamon. Egyik pillanatról a másikra leszek nagyon éhes és nem sok időm van, hogy egyek mert jön a hányinger.
2013. jan. 27. 19:57
 4/9 anonim ***** válasza:
Én még 16 hetesen is így vagyok ezzel. Ha meg húzom az evést akkor tuti hányás a vége.. :/
2013. jan. 27. 20:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen, én konkrét így voltam az elején. Hirtelen lettem NAGYON éhes és elég rosszul is voltam. Akkor még volt undorom is, de szerencsére nem komoly. :-) Így az 5. hónapra már semmi undor. :-) Bár az éhség és a kívánósság megvan, néha kis gyomorsav kellemetlenséggel. :-)
2013. jan. 27. 20:09
 6/9 A kérdező kommentje:
Én alig birok enni valahogy nem kívánom! Múltkor is 2 rántottát sütöttem de csak az egyiknek a sárgáját ettem meg , meg egy kis fehér részét! Ma is csináltam reggel 2 szenyót abból se birtam egyet egészet megenni!! Ma reggel vlt meg az első reggeli hányásom, eddig csak rosszul voltam!! Kérdező voltam!
2013. jan. 27. 20:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Nálam is volt ilyen, a sokszor keveset evés segített rajta, és az, hogy olyan ételt egyek, amiben lassan felszívódó cukor van (kevés édeset, fehérlisztet). Nem vagyok valami szigorú magamhoz, de amióta kicsit jobban odafigyelek, elmúltak a hirtelen rosszullétek.
2013. jan. 27. 20:28
 8/9 katalin83 ***** válasza:

Én 3 gyereket szültem és minden terhességem más volt.

1.-vel csak a gyümi kellet de azonnal .

2.-nál savanyúság az utolsó pillanatig.

3.-nál végig hánytam az egész terhességet,még a szülószobán is.

2013. jan. 29. 10:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Aj aj, az első hányás.. Remélem csak egyszeri alkalom volt.. :/ Nálam is így indult. NApokig rosszul voltam, első reggeli hányás, második reggeli hányás, aztán már nonstop rosszul lét napi 3-4 hányás... Ez nagyon rossz!!
2013. jan. 29. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!