Szerintetek jól felismerhetők ezen az oldalon a különféle "anyatípusok"?
Igen :D
A legjobbak az ősanya típusok! Akik a gép előtt ülve, püfölik a billentyűzetet, vérben forgó szemekkel és írják a magukét! Persze ha idióta javaslatot írnak, akkor még nekik áll feljebb, mert bizony ő ezzel meg azzal a módszerrel tökéletes, istenkirály gyereket nevelt, más véleményét meg le se sz*ja, sőt fel is háborodik ha nem úgy tesz egy számára tök idegen ember, ah az ő akarja :D :D Nah én ilyenekbe futok bele :D Jah meg, a másik végletbe, h, kimostam a pasim alsó gatyájával a bugyikám aztán felvettem, lehetek terhes? :D Bár szerintem ez utóbbi nem anya tipus :P :D
Abszolút.
Van a teljesen fogalmatlan
Van az 'én aztán nem fogom rázni a s*ggét, aludjon magától, igaz csak két hetes, de én is felnőttem valahogy"
Van a 'hogy képzeled, hogy nem a babucikád az első'
Van a '3,4,5... gyereket szültem, én csak tudom'
Van a 'nem is értem, miért szólnak be a faluban, bár én is ezt csinálom, csak név nélkül'
Olyan igazi ősanyával (biokaja, alter nevelés, textilpelus, saru) ritkábban találkozom, mert széttépik őket
:D
Én nem ezt látom az ősanyákkal kapcsolatban, inkább felőlük tapasztalom az agymosási, meggyőzési késztetést. Aki nem szoptat legalább 3 évig, az nem anya és hasonlók...tisztelet a kivételnek.
Ami általában jellemző sok típusra, az a másik teljes semmibevétele, a saját vélemény ráerőltetése mindenkire. Ha nem ezt gondolod, jaj neked!:)
De a legdurvább szerintem és ezt mostanában egyre gyakrabban látom: nem akarja pl. beadatni az oltásokat, mert ő tudja, mert olvasta, és kampányol. Nem is tudom, ez milyen típus lehet, talán ostoba agymosott naturalista.
3-as vagyok.
Kérdező, teljesen igazad van! Sokszor csak röhögök rajtuk, de azért tudnak eléggé bántóak is lenni a mintaanyukák kommentjei..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!