Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nálatok hány db pelus fogy 1...

Nálatok hány db pelus fogy 1 hónapba és mennyi idős a pici?

Figyelt kérdés
2013. júl. 10. 16:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Olyan 150 körül. A picim (nézőpont kérdése :)) másfél éves.
2013. júl. 10. 16:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
4 hetes, napi 7 fogy, 210 db.
2013. júl. 10. 16:44
 3/7 anonim ***** válasza:

Egy 24 váltásra elég mosható pelus készlet van körforgásban és mind meg is marad :)

Kb. 5-6 csere van egy nap egyébként

2013. júl. 10. 16:47
 4/7 A kérdező kommentje:

3-as és így havi kb. mennire jön ki a pelusozás költsége?

És van rá okod, hogy textilpelusozol? (ne érts félre nem kötekedni szeretnék csak érdekel)

2013. júl. 10. 16:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
akik mosható pelust hazsnálnak ök általában környezetvédelmi szempontból teszik. Mivel egy gyerek nagyon nagy mennyiségű hulladékot termel a pelenkával a kb 2 év alatt amig szobatiszta lesz.
2013. júl. 10. 16:57
 6/7 anonim ***** válasza:

A mosással járó költség van vele. Szokásoktól függ ez is, hogy mennyi, nekünk durván ezer Ft körül van. Mondjuk ebben is takarékos vagyok, egész adagokat indítok be, mosószódát használok, stb., de ha valaki kevésbé takarékos akkor is szerintem maximum a duplájára mehet föl ez a költség.

Oka szerintem mindenkinek van rá, hogy melyiket preferálja. A választás az több tényezőből jött össze, de amióta használjuk, egyre több pozitív oldalát látom. Eldobhatóssal kezdtük mi is, a löketet legnagyobb részben az eldobható pelusok ára adta. De valahogy gondolatban korábban se zárkóztam el tőle, hogy kipróbáljam.

2013. júl. 10. 16:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Nálunk is kb. 150 pelenka fogy egy hónapban. 13 hónapos a fiam.
2013. júl. 10. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!