Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyós kérdés? Ti nálatok is...

Anyós kérdés? Ti nálatok is volt ilyen? Mit tennétek, hogyan álitanátok le? (Történet lennt )

Figyelt kérdés

25 éves vagyok a párom is , anyuka kicsi fia , sajnos még minidg tudja a fiát irányitani .

Most vagyok 36 hetes terhes . Az első dolog ami már nem tetszet,hogy anyós megakarja mondani mi legyen a kislányom neve, a párommal közösen megbeszéltük ,hogy Horváth Hanga Maja lesz a neve , de erre jött anyos aki leszólta ezt a nevet és megmondta a férjemnek ,hogy Bíborkának vagy Máriának kell lennie a gyereknek , és erre a férjem elkezdi ,hogy jaj édesem legyen Bíborka a lányunk neve és nem értti meg hogy a lanyomnak nem lesz Bíborka se Mária se Margit se semmi a nege Hanga lesz és kész a második dolog az a babaszoba festésnél volt én kinéztem egy szép babarózsaszint anyós beleszólt így sárga lett. Akkor most megint jött a dolog kinéztem egy babakocsit de szerinte az túl drága es valami olcsót vegyek használtan , es a párom nem áll ki melettem .

Ja és ő is benn akar lenni a szülésnél? Sőt azt mondta ,hogy ide költözik az leső 2-3 hónapba hogy segítsen a picivel , de nem kell nekem,hogy segítsen .

2013. jún. 19. 14:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Áh, nem bírtam ki, hogy ne írjak....

Nem túl jó a viszonyom az anyósommal, de ha elkezdett volna beszólni, hogy mit hogyan, meg mi legyen a lányunk (lányt várunk) neve akkor tuti a párom elküldte volna.....melegebb éghajlatra. Én sosem értettem ezt, az én anyósom mindent tudni akar, úgy bánik a férjemmel mint egy csicskával, de azért a férjem kiáll mellettem ha kell....:(

Pároddal beszéltél erről?Hogy ez neked rossz?

Amugy meg úgy tudom a lányok anyukái szoktak segíteni nem?

Mikorra vagy kiírva?

2013. jún. 19. 14:22
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Párod kell először leszoktatnod arról,hogy anyuci kisfia,mert kettejük ellen esélyed sincs.

Én anyósom is bepróbálkozott ilyenekkel,de rövid úton elzavartam.Bár nálunk párom nem anyuci kisfia,csupán nem szól bele,hagyja,hogy "leboxoljuk" ketten anyóssal.Nagylányok vagyunk,megoldjuk.Én elzavarom,ő 2 hét múlva előáll az újabb hülyeségével.Sose tanulja meg hogy nem engedek az elképzeléseimből,mi életünk,beleszülása csak páromnak van,de őt annyira nem köti le,hogy milyen szinű a babaszoba,és hasonlók.Érdekli minden ami a gyerekkel kapcsolatos,de bizik bennem,hisz én vagyok a gyerek anyja.

2013. jún. 19. 14:24
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Az a helyzet hogy amíg a párod az anyja mellett áll ki neked vesztett ügyed van, csak a stressz marad...

Nálunk is így indult de én megértettem a férjemmel, hogy szép és jó ha szereti az anyját de most már mi vagyunk az elsők! Ne hagyd magad!!

2013. jún. 19. 14:25
 4/11 A kérdező kommentje:

Kedves 1!

Beszéltem a párommal erről , ő azt mondja ,hogy az én hibám mert nem értem meg anyóst.

Július 8.

Igen anyukám az imadja a páromat jól kijönnek anyu azt mondta,ha kell jön segíteni de en egyedül szeretném megoldani

2013. jún. 19. 14:27
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
nem akarlak elkeseriteni de ha ez igy folytatódik és a párod továbbra is igy áll hozzá akkor nagy valószinűséggel erre rá fog menni a kapcsolatotok. Ha a párod nem állitja le nagy bajok vannak. Bent akar lenni a szülésnél ez nonszensz..... A párod szerint ez normális? Jó lett volna még a baba elött tisztázni ezeket az anyós dolgokat? Elötte másban nem volt ilyen? ha igen akkor felelötlen volt a gyerekvállalás mivel ha másba is beleszól akkor gondolhattad hogy ebbe is bele fog.
2013. jún. 19. 14:35
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
bent lenni a szülésnél?????????????szerintem ez felejtős.a többit pedig szépen meg lehet beszélni,nyugodt stílusban leülsz vele és elmondod neki,h anyuka én szeretem magát,nem akarom megbántani,de bla-bla-bla...legyen ott 1-2 napot,míg a fürdetésnél satöbbinél betanít:D,aztán már úgyis boldogulsz...így ő sem érzi úgy,h ki lenne rekesztve,nem lehet egy szava sem,de 2-3 hónap?????????meg is őrülnék!!!!
2013. jún. 19. 14:35
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha a férjed nem tudod magad mellé állítani, akkor csak egyre rosszabb lesz a helyzet. Mondjuk, ha a férjem így viselkedne, és ennyire semmi venne, akkor én nagyon komolyan elbeszélgetnék vele, hogy van-e közös jövőnk. Feleségül vett, tehát innentől te vagy a hozzá legközelebb álló személy, és most, hogy gyermeketek is lesz, teljes és különálló családdá váltok.
2013. jún. 19. 14:40
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Anyós és az akaratát szépen lassan le kell koccoltatni az életetekből

beszélj a férjeddel.

2013. jún. 19. 14:43
 9/11 anonim ***** válasza:
Hú ez elég durva. Nálunk azért korántsem ennyire gáz a heéyzet, de így is tépázza a kapcsolatunkat rendesen. Próbálj valamit tenni, mert ennek nem lesz jó vége. Bent lesz anyósod a szülésnél mert a párod majd rábeszél?
2013. jún. 19. 17:13
 10/11 anonim ***** válasza:
Hú, ha az én párom így viselkedne, biztos eszembe sem jutna gyereket szülni neki. Állítsd le valahogy őket, mert ez csak rosszabb lesz. Tudod mikor engedném, hogy ilyen szinten az életembe avatkozzon.
2013. jún. 19. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!