Anyós kérdés? Ti nálatok is volt ilyen? Mit tennétek, hogyan álitanátok le? (Történet lennt )
25 éves vagyok a párom is , anyuka kicsi fia , sajnos még minidg tudja a fiát irányitani .
Most vagyok 36 hetes terhes . Az első dolog ami már nem tetszet,hogy anyós megakarja mondani mi legyen a kislányom neve, a párommal közösen megbeszéltük ,hogy Horváth Hanga Maja lesz a neve , de erre jött anyos aki leszólta ezt a nevet és megmondta a férjemnek ,hogy Bíborkának vagy Máriának kell lennie a gyereknek , és erre a férjem elkezdi ,hogy jaj édesem legyen Bíborka a lányunk neve és nem értti meg hogy a lanyomnak nem lesz Bíborka se Mária se Margit se semmi a nege Hanga lesz és kész a második dolog az a babaszoba festésnél volt én kinéztem egy szép babarózsaszint anyós beleszólt így sárga lett. Akkor most megint jött a dolog kinéztem egy babakocsit de szerinte az túl drága es valami olcsót vegyek használtan , es a párom nem áll ki melettem .
Ja és ő is benn akar lenni a szülésnél? Sőt azt mondta ,hogy ide költözik az leső 2-3 hónapba hogy segítsen a picivel , de nem kell nekem,hogy segítsen .
Igen ..
Ma megint balhé volt , elmentünk babakocsit venni , mondvan ,hogy én nem veszek a gyerekemnek használt babakocsit . Anyós vásárlás közbe hívta a páromat mondta a párom,hogy most nem tud érte elmenni mert feljöttünk Pestre ( mi Zala megyébe lakunk) erre ő elkezdett balhézni ,hogy mi az,hogy őt nem vittük el magunkkal és ne,hogy a párom sok penzt adjon ki! De szerencsére megvettük álmaim babakocsiját neonatot :-).
Haza fele beszéltünk és azt mondta párom hogy beszel az anyósal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!