Nagy szemétség, ha az embernek kezd tele lenni a hócipője a saját gyerekével? Történet folyt.
Én 43F,a fiam 19.Régóta,13 éve nevelem nagyjából egyedül.Hogy az Anyja hol van,meg miért az most mellékes.
Már kisebb korában észrevettem nála egyfajta linkóci hajlamot,a tanulásban,az otthoni dolgokban,és különböző apró jelekben kezdett tükröződni ez.Egyedüli szülőként nagyon sokat kellett dolgoznom.Próbáltam mindig a jót,és a szépet mutatni.Mikor foglalkozni akartam a gyerekkel,azt vettem észre,hogy egyre jobban semmiben sem egyezik a gondolkozásunk.Így,már "felnőtt" korban teljesen kész vagyok tőle.Eddig mindenben támogattam,még a Testvérem is sokat segített.Minden meg volt teremtve a gyerek továbbtanulásától a lakásig,stb.Vidékről Bp.-re költöztünk,hogy minden okés legyen,mondjuk ez nekem is jó munka miatt.Persze a minden alatt nem az elkényeztetést értem,meg hogy itt van Fiam minden nap 5000,élj,és egyél,hanem a tök normális,családias életet.
Lényeg,hogy a gyerek teljesen szétszórt.Össze vissza bukdácsol iskoláról iskolára,mindenhonnan elkésik,állandóan betegállományban van,meg akar lenni.Mindenét elhagyja,széthagyja,semmi kötelességtudata nincs.Dolgozni utál,minden baja van,ha már kell valamit csinálni.Itt lakik velem albérletben,csoszog innen oda,onnan amoda,mindig fáj valamije,ha tél van az a baj...Csak fogyaszt,elvár,és hőbörög.Halál laza,repperstílusban és felfogásban él,csak a graffity,meg a low rider,meg a négerzene érdekli,madafaken-madafaken.Azt mondja,Ők jó arcok,mert olyan lazák.
Sorolhatnám,de nem akarom tovább szídni szegény gyereket.Én azért nem tudtam az Anyjával élni,mert Ő is ilyen munkakerülő lógós típus volt.Most a saját gyerekem ilyen,és tönkretesz idegileg,anyagilag.A párkapcsolatom romlásában is közrejátszott,azért is vagyunk most albérletben.Legszívesebben kiiratnám a suliból,(mert amúgy ennek sincs sok értelme,ez az év,és mégegy van hátra,ha meg nem bukik)és elküldeném a f.szba dolgozni,tök mindegy hová.Csak az adósságot,a fizetnivalót,a problémát,és zűrzavart görgeti maga körül a gyerek,egyre jobban.Minden áldott nap hozza haza a gondot.
Szóval volt már valaki így?Mit tegyek?
Kösz eddig.
Sajnos a beszélgetéseken túl vagyunk már rég.Olyanok vannak,hogy jó,oké,erre 1 hét múlva kiderül,hogy 2 napot nem volt suliba.Mondom neki,hogy hát hogy van ez,erre Ő:jaaj Apa,hááát nem voltam jól.Szóval állandóan sumákol,hazudik,és el jutottam oda,hogy kicsit elég már ebből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!