Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a saját...

Mi a véleményetek a saját nevetekről?

Figyelt kérdés
Tetszik vagy nem? Miért?
2012. dec. 5. 23:03
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Én Laura vagyok, nekem ez nem tetszik, fogalmam nincs miért:s
2012. dec. 5. 23:12
 2/27 wartburg353s ***** válasza:
A lánykori nevemet nem szerettem, mert a vezetéknevem tucatnév, és a keresztnevem se éppen ritka, a faluban, ahol laktunk, egy másik lányt is ugyanúgy hívtak, szerettem volna, ha legalább lett volna 2. keresztnevem. Ráadásul külföldön nem ismerik ezt a nevet, és amikor kint dolgoztam, nem bírták helyesen kiejteni, és ez zavart.
2012. dec. 5. 23:12
 3/27 anonim ***** válasza:
Krisztián, tetszik
2012. dec. 5. 23:13
 4/27 anonim ***** válasza:
Andrea vagyok és szeretem.
2012. dec. 5. 23:13
 5/27 anonim ***** válasza:
Lívia vagyok, szeretem, mert nem tucatnév.
2012. dec. 5. 23:14
 6/27 anonim ***** válasza:

Engem is Andreának hívnak és bár elfogadom, de nem szeretem. Főleg a jelentése sem tetszik. "Férfi, férfias"

Kár hogy nem a nővéreim vagy a húgom nevét kaptam meg, azok jobban tetszenek. A nővéreimet Elvira, Viktória, a húgomat Brigittának hívják. Csak én kaptam ilyen csúnya nevet.

ÓÓÓÓÓ mennyire utáltam ha az apám mérges volt és elnyújtott hanggal kiabálta ANDREEEEEAAAAAA! brrr..

2012. dec. 5. 23:19
 7/27 anonim ***** válasza:

Az Anna név nekem olyan hétköznapi (bár nem sok Annát ismerek), de a vezetéknevem feldobja.. már csak azért is, mert anno Balassi Bálint egyik múzsáját is így hívták, akihez az Anna-, majd később a Júlia-verseket írta! :D

Akinek nincs kedve guglizni: Losonczy Anna. :P

18/L

2012. dec. 5. 23:23
 8/27 anonim ***** válasza:

A vezeték nevem tucat név, a kereszt nevem egyedi. Kis koromban nagyon utáltam mert mindenki keverte egy másik névvel, de ma már iszonyat büszke vagyok rá és nagyon szeretem.

Melitta :)

2012. dec. 5. 23:54
 9/27 anonim ***** válasza:
Tímea vagyok,és teljesen meg vagyok vele elégedve! Szeretem.:D
2012. dec. 5. 23:57
 10/27 anonim ***** válasza:
Réka vagyok, szeretem a nevem. :)
2012. dec. 6. 00:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!