Mi a véleményetek a saját nevetekről?
Engem is Andreának hívnak és bár elfogadom, de nem szeretem. Főleg a jelentése sem tetszik. "Férfi, férfias"
Kár hogy nem a nővéreim vagy a húgom nevét kaptam meg, azok jobban tetszenek. A nővéreimet Elvira, Viktória, a húgomat Brigittának hívják. Csak én kaptam ilyen csúnya nevet.
ÓÓÓÓÓ mennyire utáltam ha az apám mérges volt és elnyújtott hanggal kiabálta ANDREEEEEAAAAAA! brrr..
Az Anna név nekem olyan hétköznapi (bár nem sok Annát ismerek), de a vezetéknevem feldobja.. már csak azért is, mert anno Balassi Bálint egyik múzsáját is így hívták, akihez az Anna-, majd később a Júlia-verseket írta! :D
Akinek nincs kedve guglizni: Losonczy Anna. :P
18/L
A vezeték nevem tucat név, a kereszt nevem egyedi. Kis koromban nagyon utáltam mert mindenki keverte egy másik névvel, de ma már iszonyat büszke vagyok rá és nagyon szeretem.
Melitta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!