Brigitta vagyok, nem is lenne ezzel különösebb gondom. Csak sajnos senki nem szólít így, kivéve két barátnőmet. A 'Brigi'- től, ahogyan hívnak, kiráz a hideg, szerintem ronda (bocsi, más Brigik). Mint a békabrekegés.....:(
2012. dec. 6. 01:51
12/27 anonim válasza:
Gabriella vagyok. Tetszik és szeretem a nevem.
Gabi és Gabicának szólítanak és azt is szeretem.
2012. dec. 6. 06:03
13/27 anonim válasza:
a keresztnevem szeretem. a vezetéknevem meg egy hét múlva megváltozik,akkor már azt is szeretni fogom :)
2012. dec. 6. 07:03
14/27 anonim válasza:
Csilla vagyok.Szeretem a nevem.Nem gyakori név.Viszont becézve mindig utáltam,szerintem nem lehet szépen becézni.
2012. dec. 6. 07:15
15/27 anonim válasza:
Luca - kiskoromban imádtam amíg ritka volt, de mostanában nagyon felkapták. Azért nem cserélném le, de jobb érzés volt amíg egészen egyedinek számított (30 éve még szinte senkinek nem adták ezt a nevet)
2012. dec. 6. 07:44
16/27 anonim válasza:
Gabriella vagyok, nem igazán szeretem a nevem. Egyrészt, mert sokan viccesnek tartják, ha Gábornak hívnak, másrészt, mert a Gabóca, Gabica, Gabika becézésektől a falra tudok mászni.
2012. dec. 6. 07:58
17/27 anonim válasza:
Hú a Losonczy Anna de szép név...na de on: Én Boglárka vagyok hát nem a legszebb név pláne hogy Bogi az így nagyon gáz, nekem kutyanév, nem egy kutyával találkoztam már ilyen névvel:))) Mondjuk szeretem a kutyákat így annyira nem zavar.
A -ka végű nevek amúgy se tetszenek, sose adnám.
Mostanság ráadásul nagyon felkapták. Mondjuk az tetszik hogy magyar név és hogy külföldön nem ismerik.
2012. dec. 6. 08:20
18/27 anonim válasza:
Kinga vagyok, és nagyon szerem. A jelentése is passzol rám, nem is kicsit. Anyukám azt mondta, hogy ha tudja, hogy ennyire viselni fogom a nevemhez tartozó jegyeket, akkor inkább a Napsugár nevet adta volna.. :D
Mindössze 2 Kingát ismerek, amikor születtem ritka volt mint a fehér holló. 34 vagyok
2012. dec. 6. 09:09
19/27 anonim válasza:
Petra vagyok, nem szeretem, jobban örültem volna, ha valami nőiesebb nevet választanak nekem.
2012. dec. 6. 09:37
20/27 anonim válasza:
Tímea vagyok, nem szeretem, de mára már megbarátkoztam vele. Főleg a Timi nem tetszik, külföldön férfi név. Érdekes, mert például nekem a Petra kifejezetten tetszik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!