Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a saját...

Mi a véleményetek a saját nevetekről?

Figyelt kérdés
Tetszik vagy nem? Miért?
2012. dec. 5. 23:03
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Nóra, kiskoromban nem szerettem, mert az iskolában sok Nóra volt és utáltam, hogy ilyen gyakori. Mikor a tanár kimondta a nevem, hárman kaptuk fel rá a fejünket az osztályban és aztán tehette hozzá, hogy melyikünkre gondolt. Most már hozzászoktam, hogy nekem ilyen gyakori név jutott és megszerettem, mert végül is szép névnek tartom.
2012. dec. 6. 10:38
 22/27 anonim ***** válasza:
Anikó vagyok és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Anyukám meg az öcsém még mindíg Ancikának szólítanak, pedig már 31 vagyok, de a becézése is tetszik.
2012. dec. 6. 13:56
 23/27 anonim ***** válasza:
Marianna vagyok, nem igazán szeretem de mindenki Mary-nek hív és azt imádom.
2012. dec. 6. 17:21
 24/27 anonim ***** válasza:

Patrícia vagyok. Régen nem szerettem, suliban a tanárok Patrinak hívtak, azt meg főleg nem. Pattinak becéznek sokan, az sem a kedvencem, de hallgatok rá :D

Így egészben tetszik, a vezetéknevem is nagyon ritka és van második nevem is, ami Lilla. Szépen cseng.

20 éves vagyok.

2012. dec. 6. 18:50
 25/27 anonim ***** válasza:
Én is Andrea vagyok és nem szeretem, két dolog miatt sem. Az egyik a jelentése, ahogyan azt az egyik előttem válaszoló is írta, a másik pedig hogy rettentő tucat név. A gimiben 3-an voltunk Andreák és sok tanár számozott minket, borzasztó volt. Szeretnék valami sokkal egyedibb nevet.
2012. dec. 18. 21:46
 26/27 anonim ***** válasza:
Miklós,vagyok,nem rossz de az angol verzió jobb,a magyar valahogy olyan "nem magyar" a Mikitől pedig agy f@szt kapok.
2012. dec. 21. 00:33
 27/27 anonim ***** válasza:
Noémi vagyok:).jelentése:gyönyörűségem. szeretem ezt a nevet.jól is lehet becézni.csak az a baj hogy ez is kezd tucat név lenni...
2013. jan. 3. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!