Mi a véleményetek a saját nevetekről?
Figyelt kérdés
Tetszik vagy nem? Miért?2012. dec. 5. 23:03
21/27 anonim válasza:
Nóra, kiskoromban nem szerettem, mert az iskolában sok Nóra volt és utáltam, hogy ilyen gyakori. Mikor a tanár kimondta a nevem, hárman kaptuk fel rá a fejünket az osztályban és aztán tehette hozzá, hogy melyikünkre gondolt. Most már hozzászoktam, hogy nekem ilyen gyakori név jutott és megszerettem, mert végül is szép névnek tartom.
22/27 anonim válasza:
Anikó vagyok és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Anyukám meg az öcsém még mindíg Ancikának szólítanak, pedig már 31 vagyok, de a becézése is tetszik.
23/27 anonim válasza:
Marianna vagyok, nem igazán szeretem de mindenki Mary-nek hív és azt imádom.
24/27 anonim válasza:
Patrícia vagyok. Régen nem szerettem, suliban a tanárok Patrinak hívtak, azt meg főleg nem. Pattinak becéznek sokan, az sem a kedvencem, de hallgatok rá :D
Így egészben tetszik, a vezetéknevem is nagyon ritka és van második nevem is, ami Lilla. Szépen cseng.
20 éves vagyok.
25/27 anonim válasza:
Én is Andrea vagyok és nem szeretem, két dolog miatt sem. Az egyik a jelentése, ahogyan azt az egyik előttem válaszoló is írta, a másik pedig hogy rettentő tucat név. A gimiben 3-an voltunk Andreák és sok tanár számozott minket, borzasztó volt. Szeretnék valami sokkal egyedibb nevet.
26/27 anonim válasza:
Miklós,vagyok,nem rossz de az angol verzió jobb,a magyar valahogy olyan "nem magyar" a Mikitől pedig agy f@szt kapok.
27/27 anonim válasza:
Noémi vagyok:).jelentése:gyönyörűségem. szeretem ezt a nevet.jól is lehet becézni.csak az a baj hogy ez is kezd tucat név lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!