Nálatok is megsűrűsödtek az utóbbi 1-2 hónapban a személyeskedő privát üzenetek?
Figyelt kérdés
Régebben erre egy-két ámokfutótól volt csak példa, most meg boldog boldogtalan kommentálja a véleményemet. Volt pl egy kérdés, h terhesen viselek-e melltartót alváshoz. azt válaszoltam, h alváshoz soha, vettem nagyon kényelmes szoptós melltartót, utcára azt hordom, itthon semmit, mert az a legkényelmesebb számomra. Erre egy úriember rámír, h nagyon örül, h vannak még olyan nők, akik szabadon hagyják a kebleiket. Hát, érdekes bók, főleg így terhesen. És még sorolhatnám a különös privát üzeneteket... amik egyébként engem kimondottan zavarnak és tolakodónak érzem őket. Ti is észleltétek ezt a jelenséget vagy benneteket elkerülnek a privátra szakosodott felhasználók?2013. jún. 14. 16:06
1/12 anonim válasza:
Nekem is volt szerencsém ilyen üzeneteket kapni, az elolvasás után azonnal blokkoltam az üzenet küldökèt, igy nem tud üzenetet küldeni nekem. Mást nem hiszem hogy lehet tenni
2/12 A kérdező kommentje:
persze én is rögtön nyomom a "nem fogadok tőle több üzenetet" gombot
2013. jún. 14. 16:18
3/12 anonim válasza:
Arra én is válaszoltam, de szerencsére senki nem írt.
Különben az nekem is feltűnt, hogy egyre több bolond van itt.
4/12 anonim válasza:
nem vettem észre h több lenne :-)
5/12 anonim válasza:
Még egyszer sem kaptam privát üzenetet,nem vagyunk egyformák.
6/12 anonim válasza:
Kedves utolsó,még nem kaptál egyet sem? Küldjek egyet? :-)
Szép napot. (igen egyébként sok a bolond itt is,de örülj hogy ez még egy lightosabb levelecske volt..)
7/12 anonim válasza:
Ilyet még nem kaptam szerencsére.:)
8/12 anonim válasza:
Én nem vettem észre, hogy megsűrűsödtek volna.
Én pl. akkor írok privátot, ha nem akarok offolni, de valamelyik hozzászóló olyat ír amivel kapcsolatban kérdésem lenne. Ez nem baj ugye?:)
9/12 anonim válasza:
Én egy HPV-s kérdésre válaszoltam, erre jön a privát üzenet, hogy "ha kinyalom a nőmet akkor is megfertőz ezzel a sz@rral?" Mondanom sem kell, én is reagálás nélkül töröltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!