Találkoztatok már itt az oldalon olyannal, aki egy neki nem tetsző hozzászólásotok miatt elkezdett privát üzenetekben is zaklatni?
Ó igen:)
Egy dokiról kértek véleményt, én meg le mertem írni a saját negatív tapasztalatomat (mondjuk nagyon negatív, de hát az is tapasztalat).
Erre a kérdésre kb. 10 friss regisztrációs válasz jött, ami mind ugyanattól az embertől származott (egyértelműen megállapítható volt).
Mikor erre nem voltam hajlandó visszavonni amit írtam, e-mail-ben jöttek a kioktatások:D Nem is foglalkoztam vele:D
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Ennek a kérdésnek a kiírója kezdett egy idő után privit küldözgetni, nem csak nekem, a többieknek is, de az egész annyira komikus volt, hogy nem esett rosszul egyáltalán. Napokig ezen a nőn szórakoztam, tényleg.
Egy időben írtam a Kultúra és közösség kategóriába is, ott többször előfordult ilyesmi.
Nem ismerem a konkrét helyzetet, de ne foglalkozz vele, töröld olvasatlanul, esetleg ha már zaklatásig fajul, szólj a moderátoroknak.
5-ös válaszoló, elolvastam a linkelt kérdést. Hááááát nagyon durva emberek is vannak :D
Egyébként engem szerencsére még nem zaklattak priviben az ellenkező véleményem miatt, de szánalmas, hogy valakinek erre is van energiája :) Inkább sajnálni kell az ilyeneket, nincs jobb szórakozásuk. Mert nyilvánosan kiírni a véleményt ok, hogy erre való ez az oldal, na de sértegetni "fű alatt" a másikat :o
Kemény nagyon, képzeljétek ilyet írt, hogy "ha van is (gyerekem), akkor remélem eltávozik az élők sorából."
Meg azzal indít, hogy "az a minimum, hogy bocsánatot kérsz ezért meg a többiért"
Azt hiszem orvosi eset az illető... nem is reagáltam rá semmit.
Kezd érdekelni, miről van szó. :)
De tényleg durva, engem is megrázna egy ilyesmi, még akkor is, ha egy ismeretlen hülyétől származik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!