Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nalatok naponta mennyi idot...

Nalatok naponta mennyi idot tolt az apa a gyerekekkel?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Arra lennek kivancsi, hogy mas csaladokban mennyit torodik az apa a gyerekekkel, babakkal. Mennyit dolgozik? Mennyit vigyaz a gyerekre? Mennyi idotok van egymasra (gyerekek nelkul)? Es mennyi idot tolt az apa kikapcsolodassal a csalad nelkul?
2013. jún. 26. 15:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Apuka csak enni,fürdeni,aludni jár haza,szóval mindegyikre a válasz- semmit. Egyenlőre nagyon sokat dolgozik,nagyon fáradt mire hazajön- és én is (reggel 5-előtt kel,fél 10 után ér haza, fél 12 előtt soha nem fekszik le,a köztes időben dolgozik,a gyerekek általában fél órára látják reggel).

Üdv: 4 gyerekes

2013. jún. 26. 15:13
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Az én férjem fél 8-kor indul el dolgozni, 5-kor ér haza, egyből lerohanják a gyerekek, ő pedig igyekszik kielégíteni a szeretetéhségüket... :)

Bármikor vigyáz a gyerekekre és mindent megtesz körülöttük, ha hazajön akkor engem általában elküld egy lazító fürdőre és ő játszik velük... Hétvégente mindig kirándulunk...

El nagyon ritkán jár, kb havonta hívja valaki pizzázni...

1 hónapban kb 3x tudunk kikapcsolódni kettesben, mozi, sáta, vacsi...

2 gyerekünk van 4 és 2 évesek, úton a 3.!

2013. jún. 26. 15:15
 3/12 anonim ***** válasza:
3 havonta hívja valaki pizzázni, kimarad a szám... :)
2013. jún. 26. 15:15
 4/12 anonim ***** válasza:
A férjem reggel 7 óra 10-kor indul dolgozni, a fiunk fél 8-kor kel, így ekkor nem találkoznak. Este háromnegyed 6-kor ér haza (ha nem kell túlóráznia, mint ma is) a fiunk 7-kor fürdik, fél 8-kor alszik. Ilyenkor játszanak, illetve fürdés után a férjem eteti és fekteti le a gyereket. Mi 10 körül fekszünk, így azért este van időnk egymásra. Nem igazán szokott eljárni nélkülünk.
2013. jún. 26. 15:18
 5/12 anonim ***** válasza:

Nálunk reggel 8-ra megy dolgozni d.u 5 kor ér haza . 3 gyerkekünk van 6,2 éves és 6 hónapos . Nagyon jól elvannak , én minden héten egy nap elmegyek otthonról a csajokkal kávézni . A tesóm minden második hétvégén vigyázz rájuk , így eltudunk menni vacsizni , filmezni stb ...

Ő is egy héten egy este van nélkülünk .

2013. jún. 26. 15:28
 6/12 anonim ***** válasza:
hajnalban ő eteti 5-kor, mi kelünk, baba alszik tovább, mire ébred, már Apa nincs itthon. 9-kor indul, este 7-re ér haza. onnantól szinte csak a babával foglalkozik. 8-9 között ő masszírozza, fürdeti, eteti, teszi le aludni. én csak segédkezem (vizet engedek, tápit csinálok, pelust öblítek, Apa is kap vacsit). utána max 1-2 óra van egymásra. egyedül soha nem jár el itthonról . ha megyünk, együtt megyünk. de mióta 3-an vagyunk még csak vásárolni voltunk. inkább hozzánk jöttek a barátok.
2013. jún. 26. 16:36
 7/12 anonim ***** válasza:

nem sokat találkoznak mostanában.

férjem vállalkozó, így amikor csak van lehetőség, megy...

reggel akkor indul mikor mi ébredezünk, elég gyakori, hogy egy puszit tud adni a gyereknek.

este változó. heti 3x-4x azután ér haza, hogy a gyerek elalszik, olyan heti 1x én se bírom megvárni :S (10-12 körül ér haza olyankor)

de mondjuk heti 1x biztos van olyan, hogy már 7 körül hazaér, akkor együtt vacsizunk, ő fürdet :)

szombaton korán végez, 4-5 körül hazaér, vasárnap meg itthon van, de akkor sokáig alszik, szinte fel se kel, egy nagyot szokott sétálni a gyerekkel, 2-3 órát, azt töltik akkor együtt. vagy együtt csinálunk valami pár órás programot.

az elmúlt 1,5 hétben mondjuk nem találkoztak egymással mert hétvégén nem aludt itthon a kicsi, így ma 3kor hazajött, együtt elmentünk az oviba, csavarogtunk 5-ig, aztán ment, majd késő este ér haza.

szóval a szándék megvan :)

napit nem tudok írni, heti 10-12 órát van aktívan a gyerekkel.

csavarogni is szokott, én azt kértem mikor megszületett a gyerek, hogy ne tőle vegye el azt az időt, így ha megy, akkor este 9 körül lép le, de mivel fáradt, 1-2 óra múlva haza is jön :D

2013. jún. 26. 17:33
 8/12 anonim ***** válasza:

Hét közben a naggyal napi 10 percet, amíg elviszi az iskolába. A kicsivel napi átlag 5 percet, mert reggel nem látja, este pedig sokszor már alszik, amikor hazaér. 2-3 alkalommal van itt fürdetéskor. Hétvégén átlag 1 napot együtt van a család, de van olyan, hogy hetekig nem.

Egymásra gyakorlatilag semmi. Sokat dolgozik, sokat jár el sportolni, nem vigyáz a gyerekekre, csak ha nagyon kell. De vészhelyzetben mindig lehet rá számítani.

2013. jún. 26. 18:40
 9/12 anonim válasza:
Apa havonta kettő napot tölt velünk.Most várjuk a második babát.A nagyfiam már rutinos.Azt mondta rakni fog egy képet az öcsi ágya mellé apáról,hogy emlékezzen rá- Négy éves és ilyeneken gondolkodik.Akérdésre a válasz:SEMMI
2013. jún. 26. 19:22
 10/12 anonim ***** válasza:

Az én férjem több műszakos műszakrendben dolgozik. Ha délelőttös akkor fél 4kor ébred. Fél 5kor már nincs itthon. Délután 3ra ér haza. Játszik a lánnyal, majd kimegy egy kicsit pecázni.

Ha délutános akkor délben indul itthonról és este 10 után jön haza. Ilyenkor szokott a legtöbbet foglalkozni a kicsivel.

Ha éjszakás akkor végig alussza szinte az egésznapot.

Sajnos legtöbb szombaton is dolgozik. Nincs sok ideje ránk, kettesben pedig soha nem tudunk lenni.

2013. jún. 26. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!