Nalatok naponta mennyi idot tolt az apa a gyerekekkel?
Apuka csak enni,fürdeni,aludni jár haza,szóval mindegyikre a válasz- semmit. Egyenlőre nagyon sokat dolgozik,nagyon fáradt mire hazajön- és én is (reggel 5-előtt kel,fél 10 után ér haza, fél 12 előtt soha nem fekszik le,a köztes időben dolgozik,a gyerekek általában fél órára látják reggel).
Üdv: 4 gyerekes
Az én férjem fél 8-kor indul el dolgozni, 5-kor ér haza, egyből lerohanják a gyerekek, ő pedig igyekszik kielégíteni a szeretetéhségüket... :)
Bármikor vigyáz a gyerekekre és mindent megtesz körülöttük, ha hazajön akkor engem általában elküld egy lazító fürdőre és ő játszik velük... Hétvégente mindig kirándulunk...
El nagyon ritkán jár, kb havonta hívja valaki pizzázni...
1 hónapban kb 3x tudunk kikapcsolódni kettesben, mozi, sáta, vacsi...
2 gyerekünk van 4 és 2 évesek, úton a 3.!
Nálunk reggel 8-ra megy dolgozni d.u 5 kor ér haza . 3 gyerkekünk van 6,2 éves és 6 hónapos . Nagyon jól elvannak , én minden héten egy nap elmegyek otthonról a csajokkal kávézni . A tesóm minden második hétvégén vigyázz rájuk , így eltudunk menni vacsizni , filmezni stb ...
Ő is egy héten egy este van nélkülünk .
nem sokat találkoznak mostanában.
férjem vállalkozó, így amikor csak van lehetőség, megy...
reggel akkor indul mikor mi ébredezünk, elég gyakori, hogy egy puszit tud adni a gyereknek.
este változó. heti 3x-4x azután ér haza, hogy a gyerek elalszik, olyan heti 1x én se bírom megvárni :S (10-12 körül ér haza olyankor)
de mondjuk heti 1x biztos van olyan, hogy már 7 körül hazaér, akkor együtt vacsizunk, ő fürdet :)
szombaton korán végez, 4-5 körül hazaér, vasárnap meg itthon van, de akkor sokáig alszik, szinte fel se kel, egy nagyot szokott sétálni a gyerekkel, 2-3 órát, azt töltik akkor együtt. vagy együtt csinálunk valami pár órás programot.
az elmúlt 1,5 hétben mondjuk nem találkoztak egymással mert hétvégén nem aludt itthon a kicsi, így ma 3kor hazajött, együtt elmentünk az oviba, csavarogtunk 5-ig, aztán ment, majd késő este ér haza.
szóval a szándék megvan :)
napit nem tudok írni, heti 10-12 órát van aktívan a gyerekkel.
csavarogni is szokott, én azt kértem mikor megszületett a gyerek, hogy ne tőle vegye el azt az időt, így ha megy, akkor este 9 körül lép le, de mivel fáradt, 1-2 óra múlva haza is jön :D
Hét közben a naggyal napi 10 percet, amíg elviszi az iskolába. A kicsivel napi átlag 5 percet, mert reggel nem látja, este pedig sokszor már alszik, amikor hazaér. 2-3 alkalommal van itt fürdetéskor. Hétvégén átlag 1 napot együtt van a család, de van olyan, hogy hetekig nem.
Egymásra gyakorlatilag semmi. Sokat dolgozik, sokat jár el sportolni, nem vigyáz a gyerekekre, csak ha nagyon kell. De vészhelyzetben mindig lehet rá számítani.
Az én férjem több műszakos műszakrendben dolgozik. Ha délelőttös akkor fél 4kor ébred. Fél 5kor már nincs itthon. Délután 3ra ér haza. Játszik a lánnyal, majd kimegy egy kicsit pecázni.
Ha délutános akkor délben indul itthonról és este 10 után jön haza. Ilyenkor szokott a legtöbbet foglalkozni a kicsivel.
Ha éjszakás akkor végig alussza szinte az egésznapot.
Sajnos legtöbb szombaton is dolgozik. Nincs sok ideje ránk, kettesben pedig soha nem tudunk lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!