Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány fok van nálatok a lakásba...

Hány fok van nálatok a lakásban? Hogy bírja pici babátok?

Figyelt kérdés
2013. jún. 19. 11:17
 1/8 anonim ***** válasza:

31 fok van, ő elég jól bírja, csak egy fehér napozó van rajt. Többször cicizik és köményes teával is kínálom közbe. 5 hetes.

A tied jól bírja?:)

2013. jún. 19. 11:19
 2/8 anonim ***** válasza:

28 fok van, panel, 2. emelet.

Igaz nekem 3 és 2 évesek a gyerekeim, de egész jól bírják, úgy látom én nehezebben.

2013. jún. 19. 11:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Nálunk szerencsére csak 25 fok van a házban, csak éjjel szellőztetünk, ilyenkor csukva van ajtó-ablak, így egész jól viseljük.
2013. jún. 19. 12:38
 4/8 anonim ***** válasza:
30 fok. Az estét elég rosszul viselik a kicsik,nappal elvannak. A picikén csak pelenka van,az egyel nagyobbon semmi nincs (most ismerkedünk a szobatisztasággal) a nagyokon csak bugyi (a legnagyobb is csak ovis),éjszaka is ez helyzet-vagy is akkor a 3. gyerkőc pelust kap :-)
2013. jún. 19. 13:44
 5/8 anonim ***** válasza:

Lent 27, fent 30.

A gíerekek jól viselik, én már kevésbé...

2013. jún. 19. 14:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Reggel 22-23, napközben felmegy 24- re is. Egész nap le vannak húzva a redőnyök. Kisfiam egész jól viseli, bár tegnep este nagyon nehezen aludt el, gobndolom a meleg miatt. Nem is tudom mi lenne ha nem lenne redőny, én így is teljesen kivagyok :-)
2013. jún. 19. 14:38
 7/8 anonim ***** válasza:
31-32 között. Jól viseli mindegyik, a nagy egy bugyiban, a kicsi pelusban. Alszanak is ettől. Fél éves és másfél éves.
2013. jún. 19. 15:10
 8/8 anonim ***** válasza:
28-30 fok van sajnos,családi ház. Pelusban van egész nap,így is nagyon izzad. Látszólag nem viseli meg,mint a villám mászik mindenhova,edzi magát :D éjjel sokat forgolódik,nem találja a helyét,pedig akkor is csak egy pelusban van.
2013. jún. 20. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!