Nálatok hogy néz ki egy családi nyaralás, kisgyerek (ek) kel?
Rám ez vár majd, amiket leírtál...
Életünk első nyaralása lesz családként. De én már látom, hogy számomra ugyanaz lesz, mint itthon. Azért majd igyekszem persze élvezni a környezetváltozást meg minden egyéb érdekességet, újdonságot.
De összességében nem pihenni fogok, az biztos.
Az első nyaralásunkon én is abba a "hibába" estem, hogy költségtakarékossági okokból ellátás nélküli helyre mentünk. Ráadásul a szingli és nálunk tehetősebb barátink is ott voltak, akik ugye egész nap pihentek, kikapcsolódtak, a páromat hívták jetski-zni, vízisíelni, vízicsúszdázni én meg egész álló nap rohangáltam az akkor 1,5 éves fiúnk után, aki ráadásul nem aludt napközben, na meg ugye ott volt a napi 3x-i kajakérdés...
Na akkor megfogadtam, hogy inkább menjünk rövidebb időre, de olyan helyre, ahol megoldott legalább 2 étkezés úgy, hogy még 1 morzsát se kelljen összeszednem magunk után :)
Nekünk idén lesz az első olyan nyaralásunk, ahol 1 hétig full luxusban lesz részünk és semmire nem kell pluszban költeni, még a gyerekfelügyelet is benne van az árban (olyan jó lenne néha kettesben szaunázni egyet, talán most összejön majd) :)
Hónapokig vacilláltunk, hogy költsünk-e ennyit és végül arra jutottunk, hogy összességében megéri.
Persze, ha lenne egy nyaralónk, akkor nem is gondolkoznánk másban, de akkor viszont a párommal kitalálnánk valamit, hogy hogyan legyen mindenkinek kikapcsolódás és pihenés az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!