Nyaralás alatt nem okoz nehézséget egy 1-1,5 év körüli kisgyerek etetése, altatása?
őszintén, nekünk minden kiruccanás rémálom, három nap mire beleszokik, 18 hós fiamnak aranyere lett, mert nem tud igazán kakilni idegenben, nem szorulásos, de nem olyan, mint otthon, ezt onnan tudom, hogy mikor hazaérünk az első dolga mindig a kakilás, és itthon mindig minden rendben...
már sértődik a család, hogy nem megyünk, de a többnapos utak alatt sem mi sem a gyerek nem phen, nincs jól...
kívánom, hogy nektek nagyobb szerencsétek legyen!
Köszi a válaszokat!
Nekem 15 hónapos a kisfiam és még nem voltunk nyaralni vele. A kirándulásokat (max. 1 naposak voltak eddig) nagyon élvezi, de sajnos enni nem hajlandó máshol, csak itthon, vagy maximum a mamájáéknál. Az alvás is nehezen megy máshol, de szerintem ez lenne a kisebb probléma, mert ha elálmosodik, csak elalszik végül. Viszont félek, hogy csak éhezne és kiabálna, de enni nem enne csak egy-két falatot. Ezt meg több napig nem merem kockáztatni. Hát, szerintem mi még várunk az idei nyaralással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!