Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Így belállalnátok a kistesót?

Így belállalnátok a kistesót?

Figyelt kérdés
Párommal 7 éve vagyunk együtt, van egy 23 hónapos kisfiúnk és szeretnénk neki kistesót. Saját lakásban élünk, autónk ugyan van de már nagykorú. Ha kifizetünk minden számlát és hitelt akkor 90.000Ft-unk marad kajára, gyógyszerre, benzinre, ruhára stb, szóval mindenre. Ebbe beleférhet még egy gyerek? Gyedet nem kapnék mert nem vagyok bejelentve. :( A családi pótlék lenne több mint eddig mert ugye 2 gyerek...
2013. júl. 4. 13:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon szűkös lenne,még egy gyerek legalább havi 20-30ezer Ft ugye attól is függ tápszeres-e,illetve később bölcsi,ovi ebéd.90eFt nos ebből 40-50ezer azért kell kajára,marad 40-50ezer ha az egyik nem pelusos akkor is kb havi 20ezret ráköltesz,a két gyerekre min 40ezret akkor marad 10ezer vagy annyi se?? Ti életetek én biztosan nem vállalnám be ennyi pénzre,nekünk jelenleg,bár remélhetőleg a közeljövőben változik ha kifizetjük a rezsit akkor marad 110ezrünk benzinre,kajára,háztartási dolgokra,ruhára,fiunk ebédjére,vitaminokra,hidd el nem sok.
2013. júl. 10. 19:40
 12/13 anonim ***** válasza:
Mi vártunk 4 évet, 2 éve dolgozok (hogy jó gyedet kapjak) azért nem mindegy, hogy kapod a 26.000 Ft-os gyest, vagy havi 60-70 ezer forintos gyedet.. meg amúgy is szerintem könnyebb ha van 4-5 év korkülönbség!
2013. júl. 10. 20:12
 13/13 anonim ***** válasza:
Szűkösen, de igen, belefér. Az más kérdés, hogy ki vállalná be. Én nem, az tuti.
2013. júl. 10. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!