Én 27 éves vagyok, párom 29, van egy 20 hónapos kisfiunk.
Saját 40m2-es lakásunkban lakunk, hitelmentes de öreg autónk van. Párom havi 60-90.000-et keres, én csak a gyest + a családit kapom + apukám támogat minket havi 35.000Ft-al (nem kértük, adja mert szeret és megteheti)ami a rezsire pont elég. Páromnak van egy diák hitele + van egy áruhitelünk ami idén novemberben lejár. Szeretnénk már kistesót a kisfiunknak de én úgy érzem, hogy nem igazán vagyunk stabil anyagi helyzetben. Ugyanakkor nem hiszem, hogy ez az elkövetkezendő néhány évben változna... Én sajnos már 4 éve munka nélkül vagyok mert fizikai munkát nem végezhetek, mást pedig nem találok...
Tégy le valamilyen szakmát, dolgozz 1-2 évig, hogy legyen jogosultságod a tgyásra és gyedre, és akkor nem lesz gond. (főleg, ha a második gyerek után is rendesen dolgozol)
Nekünk több hitelünk is van, ha mindent kifizetünk nem marad több pénzünk, mint amit leírtál. Csak nálunk annyi a különbség, hogy a hitelek hamarosan lejárnak, szerencsére..
Két kisgyerekes anyuka. :-)
2013. márc. 27. 22:03
3/21 Jégtánc válasza:
Nem vállalnék.
2013. márc. 27. 22:04
4/21 anonim válasza:
Ilyen körülmények közé tudatosan biztos nem vállalnák még egy gyereket...
2013. márc. 27. 22:22
5/21 anonim válasza:
Ilyn szegénységbe, egy gyereket sem vállalnék, ekkora lakásba sem. Nem hogy kettőt.
2013. márc. 27. 22:47
6/21 anonim válasza:
Valamivel jobb helyzetben vagyunk, de az anyagiak miatt nem vállalunk még. Én bizakodom,szeretnék jobb munkahelyte találni,remélem sikerüöl is és akkor párév múva se vagyunk elkésve
2013. márc. 28. 07:54
7/21 A kérdező kommentje:
Ha ennyire nem akkor szerintetek mennyivel több bevétel kellene minimum? Vagy a lakás mérete miatt nem? Mi kellene szerintetek hozzá, hogy nyugodt szívvel belevághassunk?
2013. márc. 28. 10:52
8/21 anonim válasza:
Én a lakás mérete miatt nem vállalnék elsősorban. Na meg attól is függne, hogy az autó milyen öreg és nektek mennyire van rá szükségetek (öreg autóra egyre többet kell költeni). Az anyagi oldala nem vészes, ha apukád a továbbiakban is támogat.
2013. márc. 28. 13:16
9/21 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Még azzal is számolni kell, hogyha a kicsi is betölti a 3 éves kort, akkor a gyes sem lesz már. Úgy viszont már kevés a bevétel szerintem. Főleg, ha esélytelen munkát találnod.
2013. márc. 28. 13:17
10/21 Golan Trevize válasza:
Én is a lakás mérete miatt nem vállalnék leginkább.
Tapasztalatból tudom, hogy 40nm két szülőnek + két gyereknek nagyon kevés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!