Ti vállalnátok-nem inkongnitóban-egy idegen gyermek keresztszülőségét alapítványon keresztül?
Lenne egy alapítvány,ahol havi kb.3000ft-tal tudjuk a párommal támogatni egy gyermek napköziotthonos elhelyezését.Ebéd,korrepetálás,foglalkozások,szegény településeken,sokszor árva kisgyerekekről van szó.
Lehet inkongnitóban is,illetve személyes találkozhatunk is a gyerekekkel.
25 éves vagyok,párom 29.Normális fizetésünk van,nem eget verően sok,de ezt a hvai 3 e ft-ot meg tudnánk magunknak engedni.
Ugyanakkor fiatalnak érzem magunkat,az alapítvánnyal folytatott levelezésből is azt jött le,hogy egy negyvesen házaspárnak gondolnak minket:)Szerintetek ez nem gond?Nem fognak furcsán nézni ránk?
Ti vállanátok?Ha igen,névtelenül vagy sem?
Köszönöm a válaszokat!
Nyugodtan vágjatok bele, nincs ez korhoz kötve.
Én névvel vállalnám, és lehetőleg személyesen is megismerkednék az általam támogatott gyermekkel, beszélgetnék, törődnék vele, amennyit tudok, gondolnék a szülinapjára, egyéb ünnepekre, s lehetőleg nyaralni is elhívnám hozzánk pár napra.
Talán azért vállalnak ilyet idősebbek, mert egy gyermekkel való törődés - még ilyen formában is - időt igényel, és a fiatalabbak a munkájuk mellett inkább a saját gyermekeikkel törődnek, rájuk van idő és pénz.
Én épp ezért nem vállalnám, mert itt a három drágaságom. De aki megteheti, és meg is teszi ezt a szép gesztust, az fogadja főhajtásomat. :)
Azt kérték,hogy minimum egy évre vállaljuk,mert ők is így tervezik a költségeket,kiadásokat,bevételeket.
Természetesen semmi nem kötelező,mondták is,hogy mai világban nehéz hosszú évekre tervezni,megértik.
Mi azért szeretnénk:)Párom szülei is támogatják az ötletek,ők is beszállnának anyagilag.
Ja értem. Hát ha így lehet, akkor szerintem bele mennék, ha volna rá keretem :) ez is egy szép dolog, az ember kasszája alig érzi meg azt a 3ezer forint mínuszt, ugyanakkor egy gyerek élete sokat változhat rajta. Igen, ilyen feltételekkel azt hiszem belevágnék a helyetekben.
2. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!