Ti vállalnátok így kistesót?
Figyelt kérdés
Én 27 éves vagyok, párom 29, van egy 20 hónapos kisfiunk.
Saját 40m2-es lakásunkban lakunk, hitelmentes de öreg autónk van. Párom havi 60-90.000-et keres, én csak a gyest + a családit kapom + apukám támogat minket havi 35.000Ft-al (nem kértük, adja mert szeret és megteheti)ami a rezsire pont elég. Páromnak van egy diák hitele + van egy áruhitelünk ami idén novemberben lejár. Szeretnénk már kistesót a kisfiunknak de én úgy érzem, hogy nem igazán vagyunk stabil anyagi helyzetben. Ugyanakkor nem hiszem, hogy ez az elkövetkezendő néhány évben változna... Én sajnos már 4 éve munka nélkül vagyok mert fizikai munkát nem végezhetek, mást pedig nem találok...
2013. márc. 27. 21:59
21/21 A kérdező kommentje:
Úgy döntöttünk, hogy várunk még kb 1 évet és addig megpróbálunk jobb helyzetbe kerülni mert párom is kapott egy jobb munka lehetőséget és így tudnánk félre tenni, hogy utána könnyebb legyen. Ehhez képest pár napja kiderült, hogy van egy meglepetés baba a pocakomban, kb 5 hetes lehetek. :D Szóval megoldódott a dilemmánk. :)
2013. júl. 20. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!