Kisbabás anyukák! Nektek nem hiányzik néha a pocakotok?
Szeretnétek majd kistesót?
Nekem akkora hasam volt a végén, hogy egyáltalán nem hiányzik. Nem szeretnénk még egy babát.
2013. febr. 9. 09:25
Nekem sem hiányzik a hasam,elég borzasztó terhességem,koraszülésem,sürgősségi császárom volt,így nagyon örülök,hogy már túl vagyok rajta!
Kistesót sem szeretnék.
2013. febr. 9. 09:58
Nekem is nagyon hiányzott a hasam.Főleg a lányom után, de az ikrek után is, pedig velük már a vége elég nehéz volt. És még most is, múlt héten pont meg is simogattam a hasam, mint mikor terhes voltam, teljesen elmerengtem, és mikor rájöttem mit csinálok, jót röhögtem magamon. :-)) (2,5 éve szültem utoljára, tiszta buggyant vagyok.....:-)
2013. febr. 9. 10:07
de, nekem nagyon hiányzik a pocak :) könnyű terhességem volt, kivéve a végét, ahogy írtad is a lehajolást, felkelést és persze a lábdagadást....
még 8 hónappal a szülés után is, néha azon kapom magam, hogy a pocimat simizem, persze ezen jót vigyorgunk a párommal :)
mi nagyon szeretnénk kistesót.
2013. febr. 9. 10:20
5/10 A kérdező kommentje:
Nekem is hatalmas pocim volt,akkor minden nap azt mondtam,hogy csak ennek legyen vége és soha többé... Lábam egy számot nőtt,no komment :) még egyelőre vegyes érzelmek vannak bennem a következővel kapcsolatban. Néha akarnám,úgy érzem két gyerekkel lenne teljes az élétünk,néha pedig azt érzem,hogy bőven elég egy is. Igaz,ez még a jövő zenéje,de azért szoktam ezen agyalni. Még csak most jön a java így is,majd meglátjuk hogy viselem :D
A pocak nem hiányzik, de szeretnék kistesót majd, még csak 3 hónapos a pici szóval egyelőre védekezünk, majd meglátjuk mikor mondom azt hogy na most már jöhet ha akar :)
2013. febr. 9. 13:30
Nekem szokott hiányozni,nem volt angy pocim,de a terhesség vége már nagyon kényelmetlen volt,szeretnék még legalább 2 tesót,de majd később,fiunk lassan 22 hónapos.
2013. febr. 9. 14:38
Pici pocim volt, gyakorlatilag teljesen problémamentes terhességgel-egykét apróságot kivéve. És hiányzik a pocim, meg az egész, hogy mindig volt valami újdonság, lehetett várakozni, találgatni hogy majd milyen lesz. Most is van újdonság, a kisfiam minden nap alkot valamit :) ez is ugyanolyan öröm, de már várom nagyon, hogy mikor foghatunk kistesó gyártásba :)
2013. febr. 9. 16:11
A lanyom utan igy gondoltam, de amikor megtudtam h. ismet terhes vagyok (meg csak 6honapos volt a "nagy"), hat levert a viz.. Hiaba volt szuperszonikus tehessegem es konnyu szulesem, hirtelen a hatam kozepere sem kivantam az egeszet.. :( Nem vagyok ra buszke, de akkor igy ereztem.
Azota megszuletett a kicsi is, szinten problemamentes volt vegig a terhessegem es a szules is, de mostmar tenyleg eleg volt! :)
Mar 3.eve vagy terhes vagyok, vagy szoptatok.. Mostmar inkabb a 8kiloval ezelotti kepeimet nezegetem, es szivesebben simogatnam (lako nelkuli!) lapos hasamat! :))
2013. febr. 11. 14:46
10/10 A kérdező kommentje:
Hehe :) hát ez ismerős. Én is így vagyok vele,pedig még csak első terhesség/gyerek. Jó lenne újra a réginek lenni. Anyósom is azt mondta,ha majd sikerült vissza fogynom,akkor jöhet a következő :D na persze :) gratulálok a kicsihez és sok erőt!
Kapcsolódó kérdések: