Múzeumok éjszakája! Miért viszik magukkal 6 éven aluli gyerekeiket a szülők jóval este 9-10 után is? Élvezi a gyerek?
Rengeteg kisbabás, kisgyerekes családot láttunk tegnap jóval este 10 után is. Tavaly még hajnali 2-kor is láttunk kisgyerekes családokat flangálni a városban, de idén nem maradtunk olyan sokáig, mert elkezdett szakadni az eső.
Én azt láttam a gyerekeken, hogy fáradtak és unják, de talán tévedek...
Rengeteg gyerekprogram pedig csak kora estig tartott, tehát nem látok logikus magyarázatot az éjszakába nyúló ide-oda sétálásra, tömött buszokon utazásra, stb. Az esőről nem is beszélve...
Aki későig elvitte magával a babáját/kisgyerekét, az miért tette?
És élvezte a kicsi?
Köszi a NORMÁLIS, KULTURÁLT válaszokat!
Kérlek 66%-os, a fröcsögésen kívül olvass és értelmezz is!
Na meg nem ártana legalább 1 hasznos (na nem a százalékok alapján annak ítélt) választ is adnod, mert a vádaskodáson kívül még nem csináltál semmit, olvasd vissza!
Rendben van megértettem, hogy sokatok szerint teljesen helyénvaló dolog 6 éven aluli gyerekkel este 10 után még az utcákat róni, túlzsúfolt múzeumokban nézelődni és tömött buszokon utazni.
Elfogadom, hogy ez a véleményetek, de azért ha meglátok egy látszólag tök fáradt gyereket, továbbra is sajnálni fogom.
A gyerekeim más élményeket kapnak, jövőre pedig elviszem a nagyot magammal (aki akkor már 7 lesz), de addig maradunk csak, amíg ő is élvezi. Ha 10-ig, akkor addig, ha 2-ig, akkor addig. Amúgy tavaly egy esküvőn pont a menyasszonytánc és a torta felvágása előtt dőlt ki, pedig egész este arra várt :)
További minden jót mindenkinek!
Én adtam az 1. választ.
6 évesen képes voltál a gyerekedet éjfélig egy esküvőn hagyni szenvedni?
:D ez jó
és ott is tömeg van jó nagy zaj és egyebek...akkor miről is van szó??? Kibújt a szög a zsákból!!!!
Már rég kibújt az a szög....én írtam is, hogy nemhiteles a kérdező, mert pont ugyanazt csinálja, ami ellen van.
Irigységet érzek a szavai mögött...
Szerintem a kérdező csak azt akarta bemutatni milyen szuper anyuka és egyebek, helyette meg egy álszent baromság jött ki az egészből. És az utolsó kommentje mindent elárult...
Mitől van több keresnivalója egy 6 éves gyereknek éjfélkor egy lagziba mint egy múzeumban????
Látszik, hogy nem is akarjátok megérteni, amit mondok, csak kotozkodni tudtok.
Utálok magyarázkodni, de tessék: az esküvő egy fogadoban volt, ahol volt szobank, vagyis barmikor le tudták feküdni a gyerekek. Hatalmas udvar volt, ahol a gyerekekek a hangos zenetol távol tudták szaladgalni és játszani. Mind fent akartak persze maradni a torta felvagasaig, amiben semmi rosszat nem látok, amíg élvezik és nem nyuglodnek. De a fiam kb. fel 12-kor kidőlt, a kicsi meg már 10-körül elaludt.
Ezek után nem hinném, hogy annyira jó ötlet lenne magammal rangatni oket egy 5-6 oras muzeumlatogatasra hajnalig.
Ez egy konkrét tapasztalat, amit megosztottam. Nektek van ilyen vagy csak a szurkalodas megy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!