Ez függ a vezeték névtől is ismerek egy Bencét aki egy nagyon agresszív, dagadt, verekedős kisgyerek és egy Bendegúzt is aki tüneményes! Én a Bendit választanám! Mért kell lepontozni azt aki a Bendire voksol???
2009. okt. 11. 21:32
12/32 anonim válasza:
Bence
2009. okt. 11. 21:32
13/32 anonim válasza:
A bendegúz csak addig aranyos amig a kisfiu be nem tölti a 3. életévét..a Bencével felnőttként is lehet élni
2009. okt. 11. 21:36
14/32 anonim válasza:
Bendegúz!
Amikor ő nagy lesz, akkor nem hiszem, hogy gáz lesz neki ez a név. Nekem tettszik.
2009. okt. 11. 21:50
15/32 anonim válasza:
Bendegúz!
Nekem ez volt a favorit, de apa leszavazta.
Egy ötlet: mit szólsz ahhoz, hogy Bende?
2009. okt. 11. 22:01
16/32 anonim válasza:
Nekem tetszik a Bendegúz, de csak úgy, mint ahogy tetszik mondjuk az Északi sark, képen megnézem szívesen de nem mennék oda :) Így vagyok a Bendegúz névvel is, hogy szép, de ha fiú lennék, nem örülnék, ha így hívnának.
A Bence viszont nagyon tucatnév, pedig nem csúnya.
2009. okt. 11. 22:17
17/32 anonim válasza:
Bence aranyos, a Bendegúz meg olyan kis huncut. Én a Bendegúzt használnám. Van ilyen nevű férfi ismerősöm és imádja, mert amikor hölgyeknél bemutatkozik, rögtön mosolyt csal a hölgyek szájára:)
2009. okt. 12. 07:19
18/32 anonim válasza:
Nekem a Bencéről unokaőcsém jut eszembe, aki egy akaratos, önfejű gyerek, semmit nem lehet neki megmagyarázni. A Bendegúzról meg Regős Bendegúz az Indul a bakterházból. Igazából nem is tudom, melyik a jobb. A Bencét viszont hogy becézed? Beni? A Bendegúz szerintem addig ari, amíg kicsi a gyerek.
2009. okt. 12. 07:51
19/32 anonim válasza:
Bence!
Fiam is Bence.
2009. okt. 12. 08:52
20/32 anonim válasza:
Nekem a párom Bence, így nekem az jobban tettszik. A Bendegúzról nekem is szintén az Indul a bakterház jut eszembe, és csak ilyen kisfiút tudnék ezzel a névvel elképzelni. Habár a szomszédunk is Bendegúz, be nem áll a szája...
A Bencét lehet becézni: Bencike, Beni, Bencus
Vagy ha Bendit akarsz, akkor tényleg megfontolandó a Bende, vagy a Benedek.
A Bendegúz is lassan már olyan tömegnév, mint a Bence (volt)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!