Tényleg bunkó voltam?
Tegnap találkoztam egy régi, gyerekkori barátnőmmel, akinek 2 hónapos a kislánya. Kérdeztem, hogy hol a baba, szívesen megnézném. Mondja, hogy most az anyukájánál van, mert Ő siet dolgozni. Akaratlanul is kicsúszott a számon, hogy Te tényleg visszamentél dolgozni? És a gyerekedet a nagyszülők nevelik majd fel?
Más is kiakadt volna, vagy csak én vagyok ilyen? Kisfiam 1 éves, de semmi pénzért nem mennék még vissza dolgozni.
EGyetértek veled. A szomszédomban is van iylen anya, sőt több is. 2 hónaposan már dolgozott a kicsi mellett, a kicsi meg a nagyszülőknél. A másik meg már előbb is visszajárt dolgozni, a kicsi addig hol itt-hol ott, valaki mindig tolta a babakocsiban-már 2 éves elmúlt még mindig babakocsiban tologatják, bicikliben , vagy sétálni még nem láttam....
És egyiket sem az anyagi érdek vezérelte...
Az ilyen tényleg miért szül?
Olre menni tenyleg folosleges.Neked lehet mas a velemenyed,azt meg is oszthatod a baratnoddel,de csak finoman.Tenyleg mindenkinek a maga dolga hogyan neveli a gyereket(persze bizonyos hatarok kozott).
Ezen kivul en is otthonmaradas parti vagyok,de ez meg az en dolgom.
lehet h nem is lenne turelme egesz nap babazni,akkor meg inkabb a nagyszulok unkazzanak...
Szerintem nem kell beleszolni masok dolgaba,meg akkor sem ha jot akarsz,vagy tenyleg jobban tudod,mert csak sertodes lesz belole(csaldon beluli tapasztalat).
kellemes babazast! :-)
nem tudhatjuk, mi járt a fejében, de én is hallottam már olyanról, aki legszívesebben kiugrott volna a kórház ablakán, mikor megszült, hogy ő aztán nem akarta a gyereket, csak megszülte. Én is otthonmaradáspárti vagyok, szerintem sem való olyan embernek gyerek, aki lepasszolja a nagyszülőknek nevelni. Lehet lepontozni.
Mindazonáltal semmi közünk hozzá, ki hogy baltázza el az életét. (Engem nagymamám nevelt fel, nem is nézem anyámat anyának, inkább csak barátnőnek, pedig ő akkor még azért ment vissza dolgozni, mert muszáj volt. Szóval én tanultam belőle)
Szerintem nem voltál bunkó!
Szörnyű, hogy a nagyszülőknek passzolja a gyereket.
Az ilyennek tényleg nem való!
Én 16 évesen szültem, mellette tanultam, mint magántanuló, negyedévente hagytam anyunak a gyereket, amíg vizsgáztam délelőtt.
Egyébként a tápszert is azért találták ki annó, hogy az anya minnél hamarabb tudjon dolgozni és ne otthon szoptatgassa a gyerekét.
És nem értem, aki nem ért egyet veled, az minek jön ide bunkózni.
Nincs az a pénz, és szegénység amiért dolgozni mennék csecsemőmet otthon hagyva!
Köszönöm a hozzászólásokat!
Lehet, hogy nem így kellett volna, de ez akkor és ott kibukott belőlem. A párom mondta, hogy bunkó voltam.
A csajszi nem szólt semmit, lehet hogy azért, mert ismer. Ami a szívemen, az a számon.
A véleményemet akkor is tartom. Én magamnak szültem gyereket és nem a nagyszülőknek unokát.
Elég pocsék anyagi helyzetben vagyunk mostanában, de nem megyek még vissza dolgozni. Inkább magamtól vonok meg sok mindent, de a kisfiamnak megpróbálok mindent megadni. Elsősorban az anyai törődést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!