Miért használ sok anyuka olyan szavakat, hogy:kaksija, kakilója, szopcsizik, stb? Frászt kapok töle ahogyan olvasom.
Figyelt kérdés
2009. okt. 1. 13:33
1/13 anonim válasza:
2/13 anonim válasza:
Borzasztó. Aztán majd hallgasd meg a gyereküket 2-3 évesen, hogyan beszél. És ne csodálkozz...
4/13 anonim válasza:
Engem is zavarnak mégse teszek fől ilyen kérdést mert már legalább százan megtették előttem.
Nem vagyunk egyformák és kész.
5/13 anonim válasza:
"Akkor ne olvasdd"
(A másik, ami kiakaszt, az a helyesírás...)
Hogy ne olvassam? Mikor észreveszem, már késő :P
És már frászt is kaptam :P
6/13 anonim válasza:
Egyetértek, és az utolsóval is. Már gondolkoztam rajta, hogy megkérdezem, törvényszerű-e, hogy a kismamáknak csökken az iq-juk, vagy eleve ilyenek, de kapnék hideget-meleget, pedig tényleg bosszantó, elvégre magyarok vagyunk...
7/13 anonim válasza:
Szegény! Milyen megpróbáltatásokat kell túlélnetek! :) :):)
8/13 anonim válasza:
Én tejcsit mondok, kaksit, szopit, gyümit, alvás = csicsikálni, ételt néha papinak vagy papikának, az ivást néha tütükének. Ez van, én ilyen vagyok! :))
9/13 anonim válasza:
borzalmas tényleg.
nekem eddig a negatív csúcs a "szopcsi" és a "szopiztat" volt.
de pl. hamit, tütüt, fürcsit sem ejtek ki a számon...
10/13 anonim válasza:
Akkor biztos igy kell beszélni a babával:
Lányom,ha végeztél az esti étkezéssel,szopás után ideje,hogy lefeküdjél aludni.Ha esetleg még éhes vagy kapsz tápszert,mert már nem szophatsz, nincsen az anyukád mellében tej.
hát köszi,én maradok a vacsi,szopi,tápi,cici kifejezéseknél.Ez babanyelv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!