Anyós baj. Vagy csak én reagálom túl?
Csak ez a kifogásod a költözés ellen, hogy 7-8 hónapos terhesen új dokihoz kellene járnod?
Tudod, mi 3 gyerekkel fogtuk magunkat és elköltöztünk év közben másik városba, új óvóda...új környezet, na és?
Legalább talpraesettek lesznek.
Örülj, hogy adódik munkahely a férjednek!!!
Ha 100%ban biztos vagy benne hogy KÖZÖS döntésetek volt akkor ne törődj anyósoddal. Persze lehet csak a javatokat akarja, de a ti döntésetek. Nincs joga beleszólni senkinek.
Ha tartasz attól, hogy a férjedben is maradt tüske akkor beszélj vele.
Nem ismeretlen a téma, mi külföldről jöttünk haza, mert a férjem haza akart. Előtte ezerszer átrágtuk, de jöttünk. Aztán éreztette ez a kapcsolatunkon a hatását rendesen, mert nagyon nem úgy jött be eleinte a vállalkozás amit indítottunk ahogy képzeltük. Nem is én hibáztattam igazán, hanem ő magát. De sok melóval beért. Szóval csak idő kellett hozzá. Én nem hiszek benne hogy csak egy lehetősége van az embernek. Jön az több csak meg kell érte dolgozni. És azért mindet ne dobáljátok el szerintem :)
mert anyósod úgy látja jónak, hogy a férjednek el kellene vállalni az a munkát, attól függetlenül természetesen ez a ti döntésetek kell, hogy legyen.
Gondolom, csak jót akar a fiának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!