Anyós baj. Vagy csak én reagálom túl?
Tuti költöznék a mostani eszemmel, mert nekem már 2 gyerekem van és hidd el hogy új gyerekorvost keresni sokkal sz@rabb mint új kórházat meg szülészt. Nekünk is van pont most egy nagyon jó lehetőség, de egyszerűen nem merünk belevágni 2 kicsivel, arról nem beszélve hogy mi egy sokkal rosszabb városba költöznénk, itt kellene hagyni a gyönyörű kertes házunkat és egy kicsi panel albiba kellne becuccolni.
Csak a munka lenne jobb. Ha még az elsővel lennék "csak" terhes egy pillanatig nem filóznánk.
Hú, hát tudom, hogy nem ezt akarod hallani, de én megértem anyósodat... Manapság egy jó munkalehetőseget luxus kihagynia, főleg ha szeretné is azt a munkát. Természetes dolog, hogy jót akar a fiának. Bár azt nem kellett volna mondania, hogy hátráltatjátok a fiát... Máshogy kellett volna kifejeznie magát.
Az egy dolog, hogy közös volt a döntés szerinted, de anyósod is tudja, hogy te nem akartál költözni, ezért mondta neked. (Az orvoskeresés, új környezet dolog biztos nem a férjed problémája volt...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!