Anyós kérdés, túl reagálom?
Először is gratulálok a babához! :)
A legfontosabb NE CIGIZZ! Nagyon könnyű rászokni..., leggyengébb, de olyan se legyen! Neked elő sorban a baba és a Te egészséged legyen a legfontosabb! És idegeskedni nem szabad azt a kislányod is megérzi!
Tudom, hogy nehéz, de próbálj meg nem ezen kattogni!
Egyrészről megértem másrészről nem az anyósodat! Örül a babának, vagyis gondolom azért csinálja ezt! Mellesleg a Te dolgod ellátni a baba körüli teendőket, nem pedig az övé!
Próbálj meg vele beszélni! Amúgy a férjed nem szól rá? :S Vagy ő nem is látja ezeket?
Mondd meg neki, hogy nagyon szépen köszönöd az eddigi hozzáállását, sokat segített, de most már el tudod látni egyedül is a babát, erre nem tud majd semmit mondani, hiszen dícsérted is.
Szoptatás: mondd meg, hogy a lányka már figyelmes, és ha valaki bennt van zavarja. Ez egyébként nagyobb babákra igaz is, de az enyém már 10 naposan csak akkor szopott, ha síri csend volt a szobában.
Tudom hogy nehéz, dícsérd agyon és utána állj elő a problémáddal.....
Én a cigi miatt nem ítéllek el, jártam én is ugyanebben a cipőben:-(((
Kérd meg udvariasan, hogy legyen szíves, ne vegye ki a kezedből a gondozási feladatokat, mert te nagyon szívesen csinálod, bele kell jönnöd, és különben is, ő már legalább egyszer babázott, most rajtad a sor, alig vártad, legyen szíves fogadja ezt el.
Ezt mondd el neki szó szerint ami fent leírtam, se többet, se kevesebbet. Ez udvarias, tömör, és határozott, de mégsem bántó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!