Anyós kérdés, túl reagálom?
Én soha az életben nem értettem, amikor egy meny panaszkodik az anyósára, de közben meg hagyja neki hogy egy hétig ott lógjon rajta, meg minden nap menjen.....nem vagy gyerek, az ég áldjon meg! Ha ennyire zavar, akkor miért mehetett oda egy héten át? Miért engeded be ha szoptatsz? A kezedre csap, ha nem teszed, félsz tőle?
Lehet az ember udvariasan FELNŐTT is. Vagy tűrj és hagyd neki a hülyeségeit, vagy ne hagyd, és akkor nem lesz okod panaszra. Két út van. De az nem út, hogy mindig tárva-nyitva előtte az ajtód akkor is ha szoptatsz, meg fürdethet, meg a védőnővel ő beszélhet, aztán meg panaszkodsz......légy felnőtt végre, anya vagy, szabj határokat. RAJTAD MÚLT ÉS MOST IS RAJTAD MÚLIK.
Egyébként nálunk is megvolt az elején a szópingpong:
Anyós: én csak segítek
én: köszi, de nem kell
anyós: de szívesen fürdetek
én: köszi, de tényleg nem kell
anyós: de hadd segítsek
én: nem csak udvariasságból kérlek, hogy ne fürdess most, hanem azért, mert én szeretnék.
Vagy: kösz, de most azzal segítesz, ha ma nem jössz át mert pihenni szeretnék.
Ezt simán meg lehet mondani........nem értem, miért ódzkodik sok anyuka hogy anyósnak megmondja.....ja, én azt is megmondtam udvariasan, hogy ne legyen bent senki a szoptatásnál mert nem szeretem mutogatni a mellem, szégyenlős vagyok. Kész, ennyi. Ez egy észérv, nincs mit vitázni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!