Anyós baj. Vagy csak én reagálom túl?
Szerintem tök gáz, hogy anyós így "elkapott", az enyém ugyan ezt csinálja. :S
Gerinctelen dolog volt, hogy a férjed háta mögött osztotta neked az észt. Semmi köze hozzá, hogy ti mit csináltok, hiszen külön család vagytok, külön élettel. Ti megbeszéltétek és pont.
Másrészről, ez nem volt kérdés, de azért leírom a véleményem. :D
Most megbeszéltétek, oké, csak nehogy később visszaüssön, hogy férjed nem vállalhatta el ezt a melót. Most még közös döntés, egy későbbi vita alkalmával már csak a Te rossz döntésed lesz.
A mai világban egy jobb állásért és a biztosabb jövőért...
Na mindegy, ez nem a mi dolgunk, anyós egy kotnyeles banya, ne törődj vele!
Kérdező, a párod most teljesíti a kívánságot, de borítékolhatod, hogy minden veszekedésnél ki fog bukni, h "miattad nincs erre pénz, miattad nem lehet ezt-azt, miattad nem halad a karrierem, miattad nem vagyok boldog."
A mai világban elpotyázni egy álláslehetőséget ilyen hülyeség miatt, mint amit itt leírtál, ostobaság.
14.nek igaza van. Innentől minden veszekedés alkalmával fel lesz ez hozva.
Anyós meg csak azért tudott ebbe beleszólni, mert a fia ugyanezen a véleményen van. Nem azért döntött a maradás mellett, mert egyetért vele, hanem azért, mert te igy akartad.
Teljesen mindegy, hogy anyós/testvér/barát/szomszedpisti hozta fel a témát, a lényeg az, hogy igaza van. Alapból nem tartozik ra, de ha felmerült a téma, nyilván azért volt, mert a ferjed beszélt róla.
Hogy nem akkor, amikor ott volt a ferjed is, valahol érthető, nem akart veszekedést szítani, vagy szembe állítani benneteket, ugy gondolta, hátha meg tud téged győzni.
Nekünk van egy 4 éves lányunk, s a férjem 1 évre leküldték vidékre dolgozni. Akkor derúlt ki terhes vagyok, de költöztem a gyerekkel terhesen a férjemmel!
Pont hogy be szokott az oviba szeptemberben, októberben elköltöztünk, itt kezdte az új ovit.
1 hónap múlva szülők, de 2 hét múlva költözünk vissza.
Semmi gond nem volt ebből, itt jártam terhes gondozásra, itt volt orvosom, ha megszülöd itt akkor nála szülők, ha Bp-en ér el a szülés, akkor majd az ügyeletesnél a János kórházban.
Nem kell a terhességből akkora problémát csinálni, a gyerek ott érzi jól magát ahol ti vagytok!
Egyet értek az Anyóssal, annyi mindent vissza utasított a férjed ezzel a munkával kapcsolatban, nem csodálom ha így áll hozzád!!!
Nekem speciel sosem célom a kérdezőbe való belekötés!!! A kérdés alapján leírtam a véleményemet. "addig jó, míg mi ketten egyet tudunk érteni, de ez a lehetőség nagyon jó volt, nem kellett volna kihagyni,stb" Ez nekem egy normális beszélgetésnek tűnik. A többit nem tudjuk hogy zajlott, a kérdező írta hogy neki mi jött le.
Abban meg szerintem semmi rossz nincs, hogy négyszemközt beszélgetnek...
Valóban nem kellett volna kiírni a kérdést, mert mi annyit tudunk a körülményekről, amit leírsz...
De én úgy érzem, senki nem írt most bántó választ, nem bunkózott senki csak normálisan leírtuk a véleményünket!
4-es válaszoló vagyok!
Nem volt hülyeség kiírni a kérdésedet de abból amit eddig tudtunk a java embereknek így jött le. Tényleg nem ismerjük az egész sztorit de akkor ne várd el h mindenki igazat adjon. Én speciel egyáltalán nem támadtalak csak jót akartam azzal amit leírtam. De ha valóban ennyire szörnyű a helyzet akkor meg ne foglalkozz vele. Vki mondta felnőtt emberek vagytok külön éltek ráadásul nem egymás szomszédságába. Akkor meg nem kell észrevenni. De azért ne a válaszolók legyenek a hibásak mert nem értettek elsőre egyet veled. Ha a teljes sztorit tudná mindenki másképp látnánk. Nem mindenkinek esik le rögtön h mi a helyzet. És az egyik válaszolónak üzenem aki azt írta h az a cél h belekössenek a kérdezőbe szerintem túlzásokba estél. Itt mindenki csak leírta neki h jött le ebből a dolog. Nem kell megsértődni egyből magyarázd el de ha még akkor is van olyan aki nem ért veled egyet az se legyen bűn. Nem az volt a feltétel h csak az írjon ide aki egyetért veled. Te magad kérdezted Te reagálod-e túl. Szóval csak higgadtan fogadni kell azokat a véleményeket is akik nem épp tetszenek neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!