Nem szeretem, ha becézik a babámat. Vélemény?
Érdekes dolog ez...
A becézéssel semmi bajom(idővel úgyis kikéri magának :D ),ami engem idegesít ha babának "hívja" a szülő a kislányát,kisfiát.Nem vagyunk egyformák.
A dolog kulcsa: féltékenység.
Azért nem szeretitek ha más másként becézi a babátokat, mert azt a becenevet nem ti adtátok neki, nem a tiétek. Megszoktátok hogy lemanózzátok, így ha valaki másként becézi a gyereket(ami talán még tetszik is neki), akkor az rosszallást vált ki belőletek.
Ez ugyanolyan mint amikor a mama nem akarja odaadni másnak a gyereket, vagy ha nem akarja hogy más tanítsa meg valamire. Csak azt tartjátok jónak amit ti mondotok és tesztek, akkor is ha ez tévedés. "Enyém!"-szindróma.
Szia.Én nem vagyok féltékeny a babámra és nem csak az enyém,hanem a páromé is.Sőt,simán ráhagyom a ngyszüleire v. olyan barátra akiben megbízom.
Ha valaki kitalál 1 becenevet és úgy hívja,az ellen nincs kifogásom.
Szia!
Igazad van,a TE gyereked,TE döntöd el,hogy hogy hívják...egyetértek!Én még a terhességem alatt megbeszéltem a családdal,hogy hogy fogjuk hívni a babánkat,és,hogy hogy nem szeretném ha hívnák.Senki nem sértődött meg,és be is tartják.EZ NEM FÉLTÉKENYSÉG (nem ismered a szó jelentését?)...csupán csak annyi,hogy az pont a szülő dolga,hogy hogyan neveli,és nevezi a gyerekét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!