Baj, ha nem szeretem Micimackót?
Nyugi, én sem szeretem a Micimackót, sőt, az egész meséből a lila zelefántot kedvelem (tény, azt nagyon, de annak is van egy története...)
Én sem fogok a gyerekemnek Micimackós rugikat meg bodykat venni, sem takarót, sem ágyneműt.
Kötve hiszem, hogy emiatt rossz anya lennék.
Ha majd a gyermekem KÉRI, hogy vegyek neki olyat, megveszem, de egy kisbaba (főleg egy újszülött) nyilván magasról le fogja kakilni, hogy milyen ruhácskákban járatom, és Micimackós bugyuta csilingelő függ-e az ágya fölött.
En sem szeretem Micimackot. Marmint arra gondolok, hogy a mesetol kifejezetten rosszul voltam mar konyv formaban is, amikor mar nagyobb voltam, akkor is neztem meset (mai napig megnezem), de a micimackot nem szerettem, az ujabb feldolgozas meg egyszeruen borzaszto.
Es tudod mi a poen?
Mielott megszuletett az elso gyermekunk kaptunk egy jobaratunktol micimackos falra rakhato formakat. (mindegyik szereplo benne volt).
Ajandek volt, nem is nekem, hanem a szuletendo gyermeknek, igy felraktam a falra a pelenkazohoz. Ahogy a fiam megszuletett es kilatott az arcabol mindig fixen bamulta Tigrist mereven. A tobbi nem erdekelte (pedig tigris volt tole a legtavolabb, ha a pelenkazon fekudt). Szoval igy tortent, hogy vegul lett Tigrisunk plussben. Tobb is...
3 eves lesz es meg mindig Tigrises a gyerek.
A kisebbik gyerek pedig Micimackot szurta ki maganak. Szoval Micimackonk is lett. Azzal alszik el minden nap. Hat ennyit errol. Nem az a fontos, hogy en mit szeretek, vagy mit nem.
Egyszerűen borzalmas. Sztem a gyerek megáll a fejlődésben tőle :)
Van a lányomnak egy hatalmas tigris plüsse, meg egy kirakója, amin az a hülye szamár is vigyorog (alig találtunk ilyet), de a mesét nem nézte meg.
Az összes állatnak pszichés problémái vannak...
Egyébként nem gyerekeknek készült ez a "mese".
Szia!
Én szeretem Micimackót. Nem rajongás szinten, de emlékszem hogy gyerekkoromban néztem és kedveltem.
A lányomnak nem vettem micimackós rugit, és most nagyobb korában is akkor veszünk ilyesmit ha kedvező az ára.
Nem hiszem, hogy a baba rugija alapján eldönthető lenne, hogy milyen jó anyukája van. Sőt attól még nem leszünk jó vagy rossz szülők, hogy kedvelünk, vagy nem kedvelünk bizonyos figurákat.
Van ismerősöm aki kedveli a vámpír történeteket, sőt a horrort is rajongva nézi. A valóságban viszont nem szívja a családja vérét, egy szelíd szerető apuka.
Szóval bátran utáld Micimackót, ettől még teljes értékű anyuka vagy:)!
Megfogott a kérdésed :)
Nekem ezzel a medvével semmi bajom, mégsincs kisbabómnak micimackós cucca, semmilyen. Mondják, hogy tök aranyos egy olyan babaszoba, ami tele micimacis, de sose csinálnék ilyet :D A miénk falán van egy vár, egy sihuhúúú meg egy méhecske (egyelőre). Szeretném, ha használná a fantáziáját majd :)
De visszatérve az eredeti témához: nekem hello kitty meg a rózsaszín üti ki a biztosítékot. Nincs is a picilánynak, csak amit kaptunk (kittyből csak egy de "szerencsére" piros :) Kaptam már ilyen megjegyzést, hogy fiúnak álcázom babót, de ez hülyeség. Annyi szép lányos nem rózsaszín cucc van, nem igaz?! ;)
"Van ismerősöm aki kedveli a vámpír történeteket, sőt a horrort is rajongva nézi. A valóságban viszont nem szívja a családja vérét, egy szelíd szerető apuka. "
:D:D:D Bocs, ezt muszáj volt elképzelnem :)))
Amúgy én meg ilyen anyuka vagyok, imádom a horrort, de nem áll szándékomban kipróbálni a Fűrészben látottakat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!