Baj, ha nem szeretem Micimackót?
Én egy 35 éves anyuka vagyok. 4-5 évvel ezelőtt nagyon szerettem ezt a mesét, a figurákat, a plüssöket, majdnem mindet megvettem a két lányomnak. Bárhol láttam ilyen ágyneműt, sátrat, könyvet, pólót, ruhát, olvadoztam, hogy milyen szép, aranyos:)
Aztán 2 éve megszületett a kisfiam, azóta abszolút eszembe sem jut Micimackó és társai, egyetlen ilyen ruhája, body-ja, zoknija nincs, semmi:) Véletlenül sem vettem egyet sem, soha nem is kerestem sehol. Szóval nekem meg így változott meg a véleményem, észrevétlenül, hogy miért, nem tudom.
Én imádom a figurákat, de CSAK és KIZÁRÓLAG a küllemüket. De! Ha már le kellene ülnöm nézni akár egy percet is a meséből, azt csak és kizárólag revorverezés hatására tenném. Pffff, bugyuta egy sztori...
Nem olyan rég kiírtam egy ilyen kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Én szeretem a Micimackót nagyon:))))És nem lettem mégse retardált ember:PTök véletlenül vett a párom egyszer a meséből ismert füleses és malackás cumit(párba volt)pedig akkor nem is tudta hogy szeretem a mesét:))Aztán ha ő ment ásárolni vagy meglátott a kirakatba valamit akkor vett Micimackós pizsamát,zoknit,termoszt,badyt.Na mikor haza állított vele akkor mondtam neki hogy a fiamból ne csináljunk mesefigurát.Rossz volt ránézni a fiamra hogy tetőtől talpig Micimacis:))))))
Nem leszel rossz anya,de hidd el néha aranyosak ezek a ruhák(módjával:P)és lehet hogy később lesz kedvenc meséje Thomas(én utálom)vagy a mostani csajos sláger a Hello Kitty(na ez még egy undoryító az x szájjával hihi)vagy az Eperke mese és megveszed neki mert ő szereti.Ha csak azért nem veszel neki majd mert neked heroltod van tőle na akkor mondanák rád sokan hogy nem vagy egy mint anya.De így tök okés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!