Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, hogyan tegyen túl...

Anyukák, hogyan tegyen túl magam ezen a szörnyűségen?

Figyelt kérdés

már két napja megállás nélkül sírok, nem tudok aludni sem éjszaka, ha csak arra az éhenhalt másfélves kisfiúra gondolok. Éjszakánként arra ébredek, hogy egyedül van a szobában és senki nem segít rajta.

nem bírom elviselni, annyira fáj, pedig nem is az én fiam volt.

van egy két évesem és állapotos vagyok, 14 hetes.

egész nap csak a fiúra gondolok, hogy milyen boldog lehetne, ha most itt lenne.

hogy tehették ezt vele?

:((

2013. ápr. 21. 07:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A hormonok is játszanak veled...,de valóban olyan híreket hall az ember...

Nekem mióta gyerekem van, szószerint én nem nézek tv-t/híradót mert hallani sem bírom az ilyen híreket.Én is befogadnám az összes ilyen gyereket.Dehát ebben az esetben ugye nem anyagi probléma volt.És tényleg arra kell gondolni hogy a sajátod legalább biztonságban van.Tudom ez közhely de annyi borzasztóság történik a világban, hogyha mindbe így beleélnénk magunkat bele is bolondulm

nánk!!:-(Sajnos ilyen világ van.

2013. ápr. 21. 14:33
 12/14 anonim ***** válasza:

Ilyen tipus vagyok mint te. Kb. 2 evvel ezelott egy masik eset miatt sirtam napokon (es ejszakakon) at . Ott meg egy 15 honapos kisfiut...inkabb nem folytatom,hogy mi lett vele mert nem szeretnek benned meg tobb rossz erzest kellteni meg magamnak sem felidezni az egeszet.

Ezt a szegeny ehenhalt kisfiut is megsirattam, gyakran az eszembe jut. Nekem 2 fiam van, juliusba less 4 eves a nagy es 7 honapos less a kicsi. A nagy fiam nagyon rossz evo es allandoan etetem mert meg igy is felek,hogy tul keveset eszik egesz nap kinalgatom cask,hogy egyen valamit. A kicsi meg nagyon jo etvagyu, jo baba cask akkor sir (de akkor nagyon) ha ehes. Bele sem merek gondolni ha uvoltene az ehsegtol es nem kapna enni :(

A szulokkel meg legszivesebben azt tennem amit ok tettek azzal a szegeny kicsivel.

2013. ápr. 23. 05:38
 13/14 anonim ***** válasza:
hu de sok mindent elirtam, bocsanat :)
2013. ápr. 23. 05:39
 14/14 A kérdező kommentje:

Aranyos vagy, köszönöm, hogy írtál. Már lenyugodtam, főleg, hogy "tudom",vagy inkább hallottam az újabb hírekről, miszerint nem is éheztették, hanem speciális betegsége lehetett a kisfiúnak és állítólag folyamatos orvosi (hogy milyen, azt nem tudni) felügyelet alatt állt.

Nem tudom, hogy mi ebből az igazság, bár igaz lenne, bár igaz lenne, hogy valójában elhalmozták szeretettel. Nekem már ez is picit megnyuvás lenne.

2013. ápr. 23. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!