Anyukák, hogyan tegyen túl magam ezen a szörnyűségen?
már két napja megállás nélkül sírok, nem tudok aludni sem éjszaka, ha csak arra az éhenhalt másfélves kisfiúra gondolok. Éjszakánként arra ébredek, hogy egyedül van a szobában és senki nem segít rajta.
nem bírom elviselni, annyira fáj, pedig nem is az én fiam volt.
van egy két évesem és állapotos vagyok, 14 hetes.
egész nap csak a fiúra gondolok, hogy milyen boldog lehetne, ha most itt lenne.
hogy tehették ezt vele?
:((
Ugye azt tudod, hogy a baba odabent érzi a mama minden érzelmi rezdülését, átveszi azt, a maga módján reagál rá, ha másként nem, a saját érzelmi állapotával!!!!
(Hülyeség, de megkockáztatom: ezzel akarod őt "felkészíteni", hogy milyen is ez a világ???)
Gondolj erre, és tessék szép dolgokkal foglalkozni, tessék kimenni a napsütésre, keress olyan dolgokat, mely örömöt, boldogságot, nevetést és kacagást visz az életedbe! Egész biztosan van olyan is! Egész biztosan találni, vagy teremteni tudsz a mindennapjaidba szép és kellemes dolgokat is!
Tessék ezekkkel foglalkozni, ne pedig a borzalmakkal tönkretenni a napjaidat!
Én is megkönnyeztem párszor, mint ahogy minden olyan szörnyűségen sírok, ami gyerekekkel kapcsolatos :( Ez azóta van így, hogy anya vagyok, előtte az állatokkal, főleg a kutyákkal kapcsolatos szörnyűségeken buktam ki...
De azért ennyire nem szabad átadni magad ennek az érzésnek, főleg a 2 évesed és a pici miatt, meg hát ugye nem tudsz már tenni semmit, szóval nincs értelme.
Csináljatok valami olyan dolgot, ami felvidít és ne hagyd, hogy ezen a sztorin járjon a fejed.
Ja és egy jótanács: ne nézz híradót, aktívot stb, mert szinte csak az ilyen borzalmas dolgokon tudnak csámcsogni...
Talán éppen azért vagy most ezekre a szörnyűségekre érzékenyebb, mert babát vársz.
De talán éppen ezért is kellene valahogy most még inkább a szép és jó dolgok felé fordulnod. Az még nem jelenti azt, hogy érzéketlenné válsz a való világ eseményei iránt, csak próbáld meg magad egy kicsit "kivonni" a negatív dolgok hatása alól.
Boldog babavárást!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!