Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, hogyan tegyen túl...

Anyukák, hogyan tegyen túl magam ezen a szörnyűségen?

Figyelt kérdés

már két napja megállás nélkül sírok, nem tudok aludni sem éjszaka, ha csak arra az éhenhalt másfélves kisfiúra gondolok. Éjszakánként arra ébredek, hogy egyedül van a szobában és senki nem segít rajta.

nem bírom elviselni, annyira fáj, pedig nem is az én fiam volt.

van egy két évesem és állapotos vagyok, 14 hetes.

egész nap csak a fiúra gondolok, hogy milyen boldog lehetne, ha most itt lenne.

hogy tehették ezt vele?

:((

2013. ápr. 21. 07:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
43%
Valóban szomorú esemény, de azért igy kiborulni nem kellene miatta.
2013. ápr. 21. 07:36
 2/14 anonim ***** válasza:
83%
gondolj arra, hogy a Tieid biztonságban vannak :)
2013. ápr. 21. 07:40
 3/14 anonim ***** válasza:
78%
Nem kell híreket olvasni. Főleg kismamáknak. különben életed végéig sírhatsz, mert folyamatosan történnek szörnyűségek. Koncentrálj a családodra!
2013. ápr. 21. 07:42
 4/14 anonim ***** válasza:
61%

Ugye azt tudod, hogy a baba odabent érzi a mama minden érzelmi rezdülését, átveszi azt, a maga módján reagál rá, ha másként nem, a saját érzelmi állapotával!!!!

(Hülyeség, de megkockáztatom: ezzel akarod őt "felkészíteni", hogy milyen is ez a világ???)

Gondolj erre, és tessék szép dolgokkal foglalkozni, tessék kimenni a napsütésre, keress olyan dolgokat, mely örömöt, boldogságot, nevetést és kacagást visz az életedbe! Egész biztosan van olyan is! Egész biztosan találni, vagy teremteni tudsz a mindennapjaidba szép és kellemes dolgokat is!

Tessék ezekkkel foglalkozni, ne pedig a borzalmakkal tönkretenni a napjaidat!

2013. ápr. 21. 08:03
 5/14 anonim ***** válasza:
Ezen én is sírva fakadtam, szintúgy várandó vagyok. Nagyon megdöbenetett az eset, és az, hogy történhet meg ilyen. Hol volt a védőnő, háziorvos, családvédelmi szolgálat? Lecsuknám az illetékes hibázókat, nem csak a szülőket. Szülőknek pedig életfogytot adnék. Én nem zokogok éjszaka, de nagyon megrázott. Az én fiam 13 hónapos és 12, 20 kg. egy hónaposan volt 4,5 kg. Elképzelni sem tudom, hogy egy másféléves hogy nézhetett ki 4,5 kilósan.Szörnyűség. És hogy mennyit szenvedhetett szegény. Én felneveltem volna inkább az biztos, ha ezzel megmenthetem az életét, de erre sajnos nem volt lehetőség...
2013. ápr. 21. 08:29
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is megkönnyeztem párszor, mint ahogy minden olyan szörnyűségen sírok, ami gyerekekkel kapcsolatos :( Ez azóta van így, hogy anya vagyok, előtte az állatokkal, főleg a kutyákkal kapcsolatos szörnyűségeken buktam ki...

De azért ennyire nem szabad átadni magad ennek az érzésnek, főleg a 2 évesed és a pici miatt, meg hát ugye nem tudsz már tenni semmit, szóval nincs értelme.

Csináljatok valami olyan dolgot, ami felvidít és ne hagyd, hogy ezen a sztorin járjon a fejed.

Ja és egy jótanács: ne nézz híradót, aktívot stb, mert szinte csak az ilyen borzalmas dolgokon tudnak csámcsogni...

2013. ápr. 21. 09:04
 7/14 anonim ***** válasza:
80%
Valóban szörnyű, hogy valaki ilyet tesz a gyerekével, én is sajnálom, de azért kicsit túlzásnak érzem az ilyen szintű kiborulást. Próbálj meg a saját gyerekeidre koncentrálni, sajnos a világban nap mint nap történnek ehhez hasonló és másfajta szörnyűségek.
2013. ápr. 21. 09:12
 8/14 A kérdező kommentje:
tudom, tudom, de én sem tudom megállítani ezt a fajta kiborulásomat. Én a kisfiú szenvedésére gondolok, és egyből kész vagyok. legalább tudnék nem erre gondolni, egész nap sírok, azt hiszem, baj van belem és az agyammal is. :(
2013. ápr. 21. 10:51
 9/14 anonim ***** válasza:
Nincs veled gond, csak jóérzésű vagy. Nekem is naponta többször eszembe jut:(
2013. ápr. 21. 11:02
 10/14 anonim ***** válasza:

Talán éppen azért vagy most ezekre a szörnyűségekre érzékenyebb, mert babát vársz.

De talán éppen ezért is kellene valahogy most még inkább a szép és jó dolgok felé fordulnod. Az még nem jelenti azt, hogy érzéketlenné válsz a való világ eseményei iránt, csak próbáld meg magad egy kicsit "kivonni" a negatív dolgok hatása alól.

Boldog babavárást!!!!!!

2013. ápr. 21. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!