:)
Reggelire kenyeret, ebédre sütőtöklevest meg gyros tálat sült krumplival és tzatzikivel, utána meg több tonna sütit, mert szülinapi zsúr volt nálunk.
Te?
Reggel 1 szelet kenyér sajttal, turistával.
Délben paradicsomos húsos káposzta kenyérrel, mákos kevert sütivel.
Délután banán, alma
Este 2 szelet kenyér vajjal, csirkemellsonkával, retekkel
Reggelire sajtkrémes kenyeret,paprikával,teával
Ebédre gulyáslevest,zöldbabfőzeléket fasírttal
Vacsira gyrost pitában,mert épp úton voltunk. :D
Ja,közte meg süti,csoki,puding,mert nagyon édesszájú vagyok és az sose maradhat ki.Hál istennek bűnözhetek,mert nem látszik meg rajtam. (48 kiló vagyok)
2. :)
én sajnos ebéddel kezdek, és ez mindennapos :(
hurka-kolbász, csalamádéval, kenyérrel, majd egy nagy szalámis salis kiflit és egy salis zsömlét, csokit és bevallom, a gyerek gumicukrát befaltam most, mikor kiírtam a kérdést :( :)
írjatok még anyukák :)
1es, valami baj van, hogy nem eszel? :(
4es, hát azt tudom milyen, én 46kiló vagyok :(
most, hogy lekerült a kabát, olyan rosszul érzem magam így a bőrömben :( pedig tavaly még 55kiló voltam :( mikor elkezdtem dolgozni lement pár kiló, aztán mikor a gyerekkel kórházban voltunk a többi és nem jön vissza :(
Ma ennyit hagyott a lányom, 2 hós és kb fél órát van el egyedül a szőnyegén, de akkor gyorsan a lakást próbálom összedobni.
Amugy mi nem volt hasznos a válaszomban? Sztem a kérdésre válaszoltam.
Reggelire Jó reggelt kekszet, almát, tejeskávét, teát.
Ebédre frankfurti levest és ropogósra sütött csirkeszárnyat baconos-gombás raguval, rizzsel, csemege uborkával és gyöngyhagymával.
Uzsonnára sajtos rudacskákat és mogyorótortát, banánt.
Vacsorára melegszendvicset gránátalma teával.
Pótvacsorára egy pohár áfonyás joghurtot.
Kicsit sok, de megint terhes vagyok, kívánós...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!