Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák, mit ettetek ma? Csak...

Anyukák, mit ettetek ma? Csak őszintén!

Figyelt kérdés

2013. ápr. 20. 22:17
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Én nagyon sovány vagyok, pedig olyan sokat eszem. És mindenki csesztet, hogy nem eszem, pedig ha látnák...

Ma reggelire két szelet kenyér lekvárral.

Tízóraira 3 db kakaós palacsinta.

Ebédre nagyon nagy tányér jó tésztás húsleves, utána rántott husi krumplipürével, utána 2 lekváros palacsinta.

Ez volt kb fél órája és azt nézegetem, hogy mit kéne még enni.

Nincs pajzsmirigy problémám, csak iszonyú gyors emésztésem.

Jó lenne felszedni valahogy 5-6 kilót, de nem megy.

Az emberek megjegyzéseitől meg falnak megyek: "milyen sovány vagy, miért nem eszel"

egyszer vissza fogok dagadtozni valakit, az biztos

2013. ápr. 21. 13:49
 22/23 anonim ***** válasza:
mai napba beletartozik a hajnal is? :-) mivel kisfiam a mamánál volt, én szórakoztam a barátokkal, így hajnalba megettem egy fél zsemlét szalámival.reggel ütközött ki a buli hatása, így egy csomag ropit elrágcsáltam, majd délelőtt egy banán. Délbe paprikáskrumpli volt, ebből egy merőkanálnyit ettem. Uzsi: túrórudi. mivel sétáltunk a fiammal megettünk egy fagyit is 1 gombóc. Vacsi 1 szelet vajas kenyér dán szalámival, és 2 kocka étcsoki. Nem egy szokványos vasárnapi kaja, de ennyire volt erőm. Ja és ettem egy fejfájás csillapítót is :-) Inni: 1 bögre tea, sok víz.
2013. ápr. 21. 21:54
 23/23 zabmester ***** válasza:

Látom már nem mai a kérdés, hanem tegnap előtti. Próbálok visszaemlékezni :)

Reggel ettem egy melegszendvicset, ebédre borsófőzelék volt, ja meg ettem csokit is, meg vacsira is szendvicset ettem. Nagyjából ennyit. Mondjuk rám férne, ha kevesebbet ennék, és többet mozognék, de ez van...

2013. ápr. 22. 09:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!