Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák, mit ettetek ma? Csak...

Anyukák, mit ettetek ma? Csak őszintén!

Figyelt kérdés

2013. ápr. 20. 22:17
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

én mindenkinek nyomtam a zöld kezet!

nem értem a lepontozást, nekem minden válasz hasznos, erre nem is lehet mást adni...

2013. ápr. 20. 23:24
 12/23 Babeli Zurzavar ***** válasza:
reggelire 2 szelet vajkremes piritos, egy nagy paprikaval, tizoraira egy smarties-sal toltott husveti tojas fele...:-) ebedre sztrapacska es balzsamecetea sali a Romai parton, uzsira egy turorudi fel almaval, vacsira 2 szelet karajos sajtos szendvics, es most ehen halok:-) mentsegemre legyen mondva, hogy 11hos orokmozgo a fiam es 16 hetes varandoa vagyok:-) de ami sok az sok...:-$
2013. ápr. 21. 00:03
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Úgy látszik, hogy akinek van mit ennie az le van pontozva

Szánalmas

2013. ápr. 21. 06:17
 14/23 anonim ***** válasza:
Tegnapi nap: reggelire rántotta, tea. Ebédre: húsleves, pörkölt, tarhonya, uzsonnára: vajaskenyér, újhagyma, sonka. Vacsira: tejbegríz.
2013. ápr. 21. 07:37
 15/23 anonim ***** válasza:

Terhes vagyok 12 hetes még bőven sajnos azon a ponton hogy amit megkívánok csak az marad bennem úgyhogy hallgattam a megérzésemre.

ettem tepertőt paradicsommal barna kenyérrel (egy szelet pár szem nem sokat).

délben ettem a gyerekekkel egy kis zöldséglevest aztán borsófőzeléket (ők ettek fasírtot én arra ránézni se bírtam).

délután ettem egy almát és egy banánt.

estefelé (6kor) elmentünk fagyizni, ettem egy light epret (nem a light miatt hanem mert csak ez volt epres)

Ennyi.

2013. ápr. 21. 07:37
 16/23 anonim ***** válasza:

Tegnap ezt ettem:

Reggeli: 2 szelet téliszalámis kenyér koktélparadicsommal, 2x2,5 dl tejeskávé (1 ébredés után, 1 reggeli után).

Ebéd: 1 tányér zöldségleves grízgaluskával.

Uzsonna: paleo franciasali (véletlen volt), 8 kocka étcsoki, 1 bögre tejeskávé.

Vacsora: fél adag cukkinis-kapros csirkemell rizzsel.

Kivételesen elég volt a 8 kocka csoki, amúgy iszonyú édesszájú vagyok, napi 3x is képes vagyok édességet enni (meg is látszik, van rajtam 8-10 kg plusz) :)

2013. ápr. 21. 09:14
 17/23 anonim ***** válasza:

reggeli két szelet kenyér teavajjal,diákcsemege szalámival,paprikával

ebéd tárkonyos sertésragu leves sok zöldséggel

vacsora,rántott sajt sült krumplival,salival

bűnüzés:egy egész zacskó(200 gramm) hántolt szotyi,két darab jó reggelt keksz

gyümi:alma

2013. ápr. 21. 09:18
 18/23 anonim ***** válasza:
egy zsemle 2 liter tea :) ebédre galuskaleves pörkölt tészta
2013. ápr. 21. 09:27
 19/23 anonim ***** válasza:

Én ma még két bögre tejet ittam.

Tegnap reggel Teljes kiőrlésű gabonapelyhet ettem + egy bögre kakaót, ebédre két szendvicset barna kenyérből paradicsom szalámit egy kis paradicsommal, uzsira egy szelet ugyan ilyen kenyér vacsi gyümölcsös túrót.

Tegnap suliban voltam azért nem volt főt kaja. 23 hetes kismama vagyok és ez is esett jól. A tejberizsre ami volt itthon rá sem bírtam nézni. :(

2013. ápr. 21. 09:58
 20/23 anonim ***** válasza:

Tegnap reggeli-félkifli kv

Ebéd-tejeskávé

VAcsora-2 kifli riomare tonhalkrémmel, paradicsom

Ma:

Reggeli-félkifli,paradicsom kv

Ebéd:Húsleves,csirkepörkölt,nokedli

Vacsorára majd avokádókrémet fogok/fogunk enni

2013. ápr. 21. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!