Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Fáradt anyukák! Mit vártok...

Fáradt anyukák! Mit vártok legjobb a nap folyamán?

Figyelt kérdés

Mindegy hogy több gyerek miatt vgy fáradt vagy 1 eleven gyerek miatt, de amikor már teljesen kész vagy, mire vágysz?

Hogy elaludjanak a gyerekek, hogy ihass 1 jó kávét, hogy átlapozd az újságot, hogy átöleld a férjed, stb?????

2013. ápr. 19. 08:13
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Bocsi! Mit vártok a legjobban a nap folyamán?
2013. ápr. 19. 08:14
 2/11 anonim ***** válasza:
Akármilyen fáradt vagyok is azt várom a legjobban, hogy a fiam ma is azt mondja : Anyuskám úgy imádlak ! 2.5 éves, nagyon eleven. Ha cselekvést akkor csak annyit, hogy kicsit apázzon, én meg hagy tegyek amit csak akarok :)
2013. ápr. 19. 08:19
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem is az, hogy várom, de a legjobb rész az, amikor leteszem aludni, és belehuppanok a fotelbe. Vagy amikor elszívok este egy nyugodt cigit.
2013. ápr. 19. 08:25
 4/11 anonim ***** válasza:
2 pici gyerkőcöm van. Azt várom a legjobban (kikapcsolódás szempontjából) a nap folyamán, hogy este a gyerekek lefeküdjenek és apával összebújva megnézzünk egy jó filmet vagy csak beszélgetünk egy kicsit.
2013. ápr. 19. 08:31
 5/11 anonim ***** válasza:
haha, épp tegnap mondta a férjemnek este, hogy a nap legjobb pillanata, amikor az ágyba kerülök, és minden kölök ágyban van már. (12 éves, 2 éves, és 4 hónapos ikrek mellett)
 6/11 anonim ***** válasza:
Azaz mondtam. :)
 7/11 anonim ***** válasza:

3 gyerekünk van egy 6 éves hiperakítv fiú, egy 3.5 éves lány és egy 18 hónapos fiú.

Az este a legjobb része a napnak. Csönd van és nyugalom. (ja és közel 6 éve egy éjjelt se aludtam át úgyhogy az éjszaka első fele ami egyben telik úgy 3-4 óra, azt várom a legjobban).

2013. ápr. 19. 08:37
 8/11 anonim ***** válasza:

Sziasztok,

én kicsit több, mint 2,5 éves kisfiú anyukája vagyok.

Hét közben dolgozom, kicsi a bölcsiben.

Nap közben azt a pillanatot várom, amikor megyek érte a bölcsibe és az a 10 mp a legjobb, amikor meglát, eldobja a kis játékot és önfeledten rohan hozzám: teljes erőből ütközik és ölel :)

Este a legjobb az, amikor már túl vagyunk a vacsorán, játék elpakolgatáson és a fürdés előtti esti mesét olvassuk. Ül az ölemben és figyel.

...és mielőtt leteszem aludni, odahajtja a kis fejét a vállamra és odaszuszog álmosan.

Ezek apró pillanatok, de szeretem őket- erőt adnak azokra a hosszú órákra, amikor hiszti van, durcáskodás van, rossz kedv van vagy egyszerűen csak nagyon kevés idő adódik (pl. a reggeli készülődés közben stb.)

...és igen- néha én is szoktam magamban kívánni, hogy legyen már este :)

Szép napot mindenkinek:

2013. ápr. 19. 11:08
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Nekem 2 kicsi gyerekem van, ikrek. Elég mozgalmasak a napok és az éjszakák is! :)) Eléggé fáradt vagyok Természetesen minden pillanatot élvezek a gyerekekkel,még a nehezeket is, de azért őszintén bevallom, jól esik napközben az kb. 1 óra amikor mindketten alszanak,és LEÜLÖK és KÁVÉZOK! :))

Este imádom, amikor álmosan szuszognak a fülembe mikor mesélek nekik,(közben én is majdnem elalszom :)) Majd amikor elszenderegnek egy nagy sóhajjal elengedem magam,behuppanok a fotelba vagy ágyba és "bambán" nézek valami fílmet, általában nem tudom miről szól,mert nincs erőm figyelni :))

Na jó ,vannak azért ennél izgalmasabb pillanatok is, de azt inkább nem részletezném.... :))

2013. ápr. 19. 11:26
 10/11 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Két kicsim van, 9 hónapos és 3,5 éves(2 hete kezdtük az oviba járást, eddigi 2-3 órát volt ott). Én az estét várom, mikor lefektetem őket és jön egy kis nyugi és csend! Várom, hogy a férjemmel megnezzunk néha egy filmet vagy beszélgessünk kicsit! Napközben amíg egyszerre is aludtak, akkor azt vártam, hogy hatradolhessek és igyak egy cappucinot!

2013. ápr. 19. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!