Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák akik kertes házban...

Anyukák akik kertes házban laktok és van kutyatok, milyen fajta?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy nem a legjobb helyen teszem fel a kérdést, de gondoltam itt több ilyen Anyuka van...:))

Milyen fajta a kutyus? Gyereket, gyerekeket hogy viseli? Mert ugye egy kisgyerek néha belekapaszkodik vagy ilyesmi!

Szeretnénk egy kutyát a közeljövőben az udvarra, 2 kisgyerkoc van!

Várom a tapasztalatokat. A kutya mérete nem jejelentős, helye lenne!

Előre is köszönöm a válaszokat!

2013. ápr. 18. 09:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nagyon ajánlom a golden retrivert az egyik legcsaládcentrikusabb kutya. De szerintem ez nem fajta kérdése. Láttam én már vad vizslát is és ártatlan 45 kg-os amerikai bulldogot is. Az anyósoméknál kévő bulldog is ilyen. A szomszéd kisfiú az egyetlen akinek első szóra odaadja a labdát. Ö nem él álllandóan gyerek mellett, de a családban kévő gyerekekkel is nagyon türelmes és bármit eltűr tőlük. AZt tegyük hozzá hogy sokat van vele foglalkozva, nem csak egy kerti kutya aki max kaját kap és kész. Csak akkor legyen kutyátok ha van időtök rá. Ha van idő sétálni , tanitani stb. Minden kutyánál a nevelés a lényeg, nem a fajta. Ha nincs időtök rá akkor felesleges és nem lesz szófogadó, megbízható kutya. Ha kölyökként kerül hozzátok akkor hozzá fog szokni hogy nyúzva van és nem fogja zavarni mivel ez lesz neki a természetes.
2013. ápr. 18. 09:48
 2/14 anonim ***** válasza:
Németjuhászunk van,előtte bernáthegyi volt. 3 gyerek van. Mi is úgy gondolkoztunk,h gyerekbíró kutyus legyen,de házőrző is. Bernáthegyi egy bamba,de mindent elviselő volt,a németjuhász,pedig okos, képzett szófogadó. Amit nem ajánlok az a spániel,hamar bekattan.
2013. ápr. 18. 09:48
 3/14 anonim ***** válasza:

Nekünk két beagle-ünk van. A 6 éves fiammal nagyjából mint a testvérek, úgy vannak hárman. Nem hinném, hogy tudna olyat csinálni a fiam, amiért bántanák. Mondjuk ő már nagyfiú, szóval tudja hol vannak a határok, és mit szabad egy kutyával csinálni, és mit nem. A kicsi meg még csak 4 hónapos, úgyhogy ő nem kutyázik. Ha már totyogós lesz, akkor biztos jobban kell figyelni, hiszen egy kisbaba még okozhat fájdalmat akaratlanul is a kutyának.

De azt azért hozzátenném, hogy a beagle, bár nagyon család centrikus, és irtó jámbor fajta, csak akkor ajánlom, ha van már tapasztalatod kutyákkal. Olyan ugyanis mint egy plusz gyerek a családban... :D :D Akaratos, makacs, és rengeteg törődést, nevelést igényel. De ha meg van nevelve, akkor igazi gyerekek mellé való kutya.

2013. ápr. 18. 09:54
 4/14 anonim ***** válasza:

Nekünk három kutya van, két kisgyerek mellé :)

Van egy Bobtailunk, ő egy nagy plüssmackó, de már öreg szegény, nagyon nyugodt, jámbor fajta.

Van egy Jagd terrier, ő még fiatal, 1 éves, nagyon pörgős, a gyerekekkel barátságos, csak külön idegrendszer kell a hülyeségeihez.

A legújabb családtag pedig keverék kutyus, Dogo Cannario, és magyar vizsla keverék, ő is nagyon baráttságos, és játékos, olyan bújós, orrával bökdös, hogy jöjjön az ölembe.Ő még csak két hónapos, de hatalmas lesz.

2013. ápr. 18. 09:55
 5/14 anonim ***** válasza:
3 amerikai staffink van, nagy a kert, úgyhogy kellenek. A szuka mióta megszületett a babánk őrzi a kanoktól, ha kint alszik a babakocsiban lefekszik mellé. A kanok nem igazán foglalkoznak vele, de ugyanúgy simogatja őket.A szuka gyakran követi mindenhová, a fejét a keze alá tolja, hogy simogassa.De semmilyen kutyával nem hagynám egyedül, akkor sem, ha megbízom benne. A szukában pl. megbízom, én neveltem fel, velem aludt, amikor ellett,nem elbújt, hanem megkeresett engem, örült, hogy ottvagyok a kicsiknél, de azért ő egy kutya, sokminden ösztönös nála.
2013. ápr. 18. 09:56
 6/14 anonim ***** válasza:
2 pulink és 1 komonodorunk van, 5 és 3 éves lanyaink, most vagyok 6 hetes, mindegyik kutya tökéletes gyerekek mellé. Nekünk is a babakocsi köré feküdtek, ha kitoltam őket aludni tavasszal, nyáron, most pedig már hatalmasakat játszanak.
2013. ápr. 18. 10:02
 7/14 anonim ***** válasza:
2 kutya van, egyik shair-pei ő 4 éves, a másik Rottweiler 1 éves, a gyerekek pedig három és fél éves, és két és fél éves kislányok most jön a harmadik baba. A kutyáink imádják a gyerekeket állandóan nyúzzák a kutyákat, a mi kutyáink elég furcsa teremtések, az a gond velük olyanok mint két nagy macska, szó szerint mindenkit vad idegent is tetőtől talpig lenyalnak, házőrzésre egyik sem való, ugatni sem nagyon hallottuk őket. Kiskorukba sokat voltak ölbe babusgatva lehet ott rontottuk el! :D
2013. ápr. 18. 10:23
 8/14 anonim ***** válasza:
Két labradorunk van, már jó nagyok. A kisfiam már mászkál udvaron, és nem nem bántják egymást. Csak azért kell rájuk nézni időnként, mert a kutyák annyira játszanának már vele, és bújnak hozzá, hogy néha fellöki. De bántani, morogni abszolút nem láttam, még jelét sem.
2013. ápr. 18. 11:14
 9/14 anonim ***** válasza:
Korcs kutyánk volt. Amikor megvettuk a házat akkor vittuk oda a kutyát. Utána megszuletett a lányunk. Mikor kint aludt a kocsiban, a kutya ott fekudt a kocsi mellett és vigyázott a gyerekre. Most 2 éves a lányom és nagyon szeretik egymást. Nem bántja a kutyát, mert nem engedtuk neki. Oda megy, megsimogatja, játszik vele. Soha nem tiltottuk el a kutyától.
2013. ápr. 18. 11:20
 10/14 anonim ***** válasza:
Nekünk egy berni pásztorunk van!nagyon szereti a gyermekeinket! Ők is nyúzzak! Amúgy nem mernek tőle bejönni,mert nagy! De egy jámbor kutya,nagyon jó természettel! Nagyon szótfogadó! Mi nagyon szeretjük!
2013. ápr. 18. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!