Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megbánni a gyerekvállalást -...

Megbánni a gyerekvállalást - ilyenkor mi van? Ti éreztetek már ilyet?

Figyelt kérdés

1,5 éves a lányom, amikor kisbaba volt sokszor éreztem azt, hogy bárcsak vártunk volna még a gyerekvállalással. Erről senkinek nem beszéltem, férjemnek sem. Most viszont napirenden van nála a kistesó, de én még nem szeretném újra a kisbabás kort. A lányom 8-10 hónapos kora óta minden szép és jó (le is kopogom), nem szeretném újrakezdeni. Viszont attól is félek, hogy ha most nem szánom rá magam, akkor később sem fogom.

Nem akarom újra azt érezni, újra átélni amit akkor. De félek erről őszintén beszélni a férjemmel, mert biztos nagyon csalódna bennem.

Amúgy természetesen imádom a lányom, örülök hogy megszületett. Amikor kicsi volt, akkor sem passzoltam le, gondoskodtam róla, szerettem, csak nagyon nehéz volt.

Ti mit gondoltok? Jöjjön a kistesó, vagy várjunk még?

2013. ápr. 15. 09:29
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Szia, végül hoy alakult?
2015. júl. 17. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!