Ti is éreztétek, hogy hány kisgyerekre vágytok?
Most 35 éves vagyok. van egy 7 és egy 2 éves kisfiam.
Tudatosan csak egy gyermeket terveztem,de mintha megéreztem volna, hogy lesz még egy minden babacuccot eltettem, semmitől se tudtam megválni.Éreztem, hogy itt még nincs lezárva a gyerekvállalás. Mikor a 2. gyerkőcöt bevállaltuk már kínzásnak éreztem, ha egy terhes nő elment mellettem annyira vágytam újra az anyaságra. Most hogy megszületett a 2. fiúnk már nem rakosgatok el semmit amint kinövünk valamit már adom is tovább....semmi fészekrakó ösztön nem tör rám....szerintem nem is fog már.
Érzett valaki még ilyesmit?
Igen ez érdekes , nekem az első baba után úgy volt hogy minden fiús dolgot eladtam, mert éreztem hogy lesz még babám, de tuti hogy lány és nem fiú.(és tényleg így lett)
Aztán most nemrég született harmadik baba is de nála is úgy vagyok, mindenen túladtam már ahogy kinőttük. Elajándékoztam, eladtam minden babás cuccot, semmit se tárolok.
Nekem csak egy 20 hónapos fiam van és már nagyon vágyom következőre még legalább 2 gyereket szeretnék,mindent elteszek és már nézem mit hol lehet olcsóbban beszerezni,nézem mit vennék leendő kislányomnak fiamnak.Nagyon szeretnék újra terhes lenni,de tudom hogy az anyagiak miatt még 1-1,5 évig nem szabad.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!