Éreztétek már a baba születése után hogy most már csak anyák vagytok?
csak az az egy lehetőség marad,hogy:ezeket mind elmondod még1szer neki. ha ezek után sem változik,akkor,vagy elfogadod,hogy ő ilyen. vagy: különváltok.
egyébként csak most lett ilyen,vagy már ilyen volt??
Igen az elottem szolonak igaza van. Vagy atmegy vagy nem...meg kell ertenie te nem haziallat vagy akit etet aztan egesz nap huzza az igat. Mellesleg en sokaig nem ereztem magam anyanak. Mostanaban kezdtem felfogni es a kicsim mar majdnem 2 eves! Lehet ezert elitelni...de idaig dolgoztam...nekem meg ez volt a bajom, hogy nem lehettem itthon a kisfiammal. Most hogy elvesztettem a munkamat, nincs penzem, de a kisfiammal lehetek apjuk meg belenyugodott es nem hajt mint a szamarat. En mellesleg ezert akartam menni anno: hogy lehet az hogy minden nonek megadatik hogy otthon legyen az epphogy megszuletett kisbabajaval csak nekem nem?!
Mondd el neki ami bant ha nem fogta az adast akkor dobbants!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!