Mennyi idős volt a baba, amikor úgy éreztétek, hogy már kevés a tejetek? Mikor kellett elkezdeni pótolni?
Figyelt kérdés
2011. jún. 15. 21:33
1/5 anonim válasza:
Nekünk az elején kellett 2-3 hétig,de azután sok küzdelem árán elhagyhattuk.Legközelebb 5 hós korában,akkor elkezdtünk hozzátáplálni,és szerencsére még most 10 hónaposan is tudom szoptatni reggel és este.
2/5 anonim válasza:
4 hónapos volt. sokat küzdöttünk, végül sinlacot kapott esténként.
nekünk az volt a gondunk, hogy nagyon kicsi a cicim és hiába volt tele tejjel, az egyikben max 80, a másikban max 120 volt, este ez 40-60-ra csökkent :(
pótoltuk sinlaccal majd elkezdtük a hozzátáplálást így elég volt a tejem :)
3/5 anonim válasza:
2 hónapos volt, és az én hülyeségem miatt fogyott a tej. Meggyőztem magam, hogy nem elég neki, ezért tömtem lefejt tejjel, majd mikor az elfogyott, tápszerrel. Amikor elmúlt az "őrület:D", akkor nekiültem, szoptattam, ahogy kérte, 3 hét alatt elhagytuk a tápszert, és egyéb pótlást.
5/5 anonim válasza:
Most 11hónapos,és két napja reggel tápszert kap már,este még cicil.De szerintem azt is max egy hétig már,mert már érzem, hogy nincs,és nem is kell neki már nagyon!!!!Én boldog vagyok,hogy eddig szopizott:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!