Anyukák, éreztétek-e már néha, hogy elegetek van a gyerekeitekből?
Most itt őszintén, név nélkül ki meri bevallani?
Én bevallom, igen. Amikor pl az 5 évesem megrugdossa a 3 éves öccsét,vagy épp a kicsi harap bele a nagyobba.. És ha ez már a nap sokadik rosszalkodása és egész nap csak velük veszekedtem,bizony néha estére úgy érzem:elég belőlük.
Van ezzel esetleg még valaki így, vagy én vagyok sz@r anya ez miatt? Jelzem, pontozni nem fogok, mert a véleményetek érdekel,nem a pontszámok.. Köszönöm.
Igen.
Mondjuk nekem 10-20 másodperc alatt elmúlik.
Jellemzően akkor szokott lenni, amikor sietnék alahová ő pedig megmakacsolja magát (reggel indulnánk a bölcsibe, ő pedig áll a lépcsőházban, nem mozdul, viszont sikongat).
Amúgy sem egy villámgyerek, de ilyenkor a falnak megyek tőle.
Aztán ahogy felhúztam magam, úgy le is higgadok, átölelem.
Pont az előbb. :)
Abban a pillanatban, amikor nagy nehezen elaludt a kicsi, a nagy felkiabálta, mert ő egy másik plüssel akart aludni, ami persze épp bent volt a kicsi kiságyában. :S
A kicsi azért sírt, mert felébredt, a nagy meg azért mert felébresztette és így hogy aludjon tőle. Egy szolid ráolvasás után mindenki elaludt, csak nekem van lelkiismeret-furdalásom.
Igazából azért van néha elegem, mert az ilyen szituációkat nem mindig tudom türelemmel megoldani. Ha sikerül, akkor nincs gond, ha nem akkor néha jobban hisztizek, mint ők. :)
Igen,igen!
Nálam csak akkor, hogyha 1-2 napot a nagyinál van,mondjuk hétvégén, és amikor hazaviszem,akkor mindent "elfelejt". átváltozik pici babává,pedig 1,5 éves, olyankor gügyög, nem ejti ki tisztán érthetően a szavakat,újra bepisil. Nem tudom miért viselkedik így, de utána megint "normális" lesz.
Igen. Főleg ez zavar engem is amit te írsz kérdező amikor egymást idegesítik bántják csúnyán beszélnek na én azon akadok ki de nagyon. Mondjuk nekem nagy félelmem ez hogy nem lesznek jó tesók (valahogy alig látok igazán jó testvérkapcsolatot).
Az 5 éves fiam tépi a 3 éves lányom haját, a 3 éves harapja, felváltva hülyézik le egymást meg még cifrábbakat, a kicsi direkt idegesíti a nagyot amikor az tök jól eljátszik, direkt elveszi tönkreteszi amit játszik persze erre a nagy egyből ugrik ordítva megveri (megvernÉ ha hagynám) na szóval borzasztó ez. Ezt utálom. Olyankor ki tudnék szaladni a világból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!